2017-07-22 20:18:03, espe-7 napisał(a):
2017-07-22 19:53:56, radzik77 napisał(a):
Kolejna zabawa z bobem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Dopiero teraz zajrzylam

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Ja swoj obiad wrzuce jutro

Str 653 z 912 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2017-07-22 20:26:43 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-07-22 20:18:03, espe-7 napisał(a): Cytat: 2017-07-22 19:53:56, radzik77 napisał(a): Kolejna zabawa z bobem ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero teraz zajrzylam ![]() ![]() Ja swoj obiad wrzuce jutro ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Wielim | Post #2 Ocena: 0 2017-07-23 10:32:17 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Żona wraca dziś z Polski to trzeba było coś ugotować by głowy nie suszyla ze cały weekend imprezowalem . Postawiłem na coś nowego , co ostatnio jadłem u znajomego , a mianowicie chicken byrani, zrobiłem z poniższego przepisu , szybko i prosto wyszło lepiej niż się spodziewałem
![]() how to cook chicken byrani [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 23-07-2017 10:33 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2017-07-23 11:49:37 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-07-23 10:32:17, Wielim napisał(a): Postawiłem na coś nowego , co ostatnio jadłem u znajomego , a mianowicie chicken byrani, zrobiłem z poniższego przepisu , szybko i prosto wyszło lepiej niż się spodziewałem ![]() Trzeba bedzie wyprobowac A moja propozycja na obiad to Piers z kurczka nadziewana kozim serem i morelami w morelowym sosie podawana z karmelizowanymi marchewkami ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
matkapolka | Post #4 Ocena: 0 2017-07-23 19:18:14 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-04-2013 Skąd: south east |
Dzisiaj na obiad. Solidna porcja bigosu bezglutenowego wyłącznie na mięsie i wywarze z mięsa. Na domowej zeszłorocznej kapuście kiszonej. Ostatnie 3 słoiki poszły Nie lubię bigosów z kiełbasą a po za tym u mnie musi być bezglutenowo.
![]() Nie na obiad ale na śniadanie, drugie śniadanie w pracy, chleb codzienny bezglutenowy dla męża. Jak wypełni całą formę to do piekarnika (gazowy środkowa półka temperatura na 6 a więc około 220°C) na 45-50 minut. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: matkapolka 23-07-2017 19:22 ] "Wszyscy jesteśmy ignorantami, tylko każdy w innej dziedzinie."
Will Rogers
|
radzik77 | Post #5 Ocena: 0 2017-07-23 20:37:05 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-07-22 19:57:37, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Radzik przez Ciebie przerzuce sie na same warzywka ![]() Daj prosze przepis na nadzienie do tych kluchow ![]() Ja kiedys robilam takie podobne kotlety z brokulow Pomysl na zielone cuda zaczerpniety od Wegan Nerd A pyzy/kluski czy jak je tam zwal inspirowane przez smakoterapia. Bezglutenowe jakby ktos chcial skorzystać. Wiekszosc przepisow modyfikujemy troche po swojemu, ale glownie chodzi o przyprawy. Lubimy na ostrrrro ![]() [ Ostatnio edytowany przez: radzik77 23-07-2017 21:12 ] |
|
|
matkapolka | Post #6 Ocena: 0 2017-07-23 20:37:15 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-04-2013 Skąd: south east |
Już nie mogę edytować poprzedniego posta więc dodaję zdjęcie po upieczeniu.
![]() "Wszyscy jesteśmy ignorantami, tylko każdy w innej dziedzinie."
Will Rogers
|
andyopole | Post #7 Ocena: 0 2017-07-23 21:05:18 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2017-07-23 20:37:15, matkapolka napisał(a): Już nie mogę edytować poprzedniego posta więc dodaję zdjęcie po upieczeniu. ![]() Ładny, lubię takie uśmiechnięte bochenki. Tylko jakiś taki blady, czy też kwestia oświetlenia? |
jolantina | Post #8 Ocena: 0 2017-07-24 15:35:50 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
gulasz wolowy z pieczarkami, fasolka z wody, kasza jaglana
Diabla oszukac nie grzech
|
stanislawski | Post #9 Ocena: 0 2017-07-24 16:53:50 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Dwa pudełka plastrów wołowych dały mi dwa dania - bitki duszone (dzieci) oraz wołowinę z papryką (my). Wczoraj połowa została spożyta z ziemniakami (odkąd wyjechałem z Polski, jem je z przyjemnością - bo rzadko).
Dziś tę z papryką "uchińszczyłem" jeszcze bardziej (olej sezamowy, więcej sosu sojowego, sos rybny i czosnek podsmażany) i wymieszałem z makaronem nitki. To co dla dzieci - z penne. Smacznie, na miarę czasu człowieka pracy. |
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2017-07-24 19:13:09 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Radzik dzieki za przepis
Matkapolka pieknie wyrosniety chleb A u mnie Kurczak nadziewany figami I kozim serem ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|