Str 43 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-10-17 22:39:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2009-10-17 23:04:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Hmmm, pomoglo...na malpi rozum
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2009-10-18 00:07:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-10-18 00:12:39 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2009-10-18 00:52:24 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
A ja zamiast cukru dodaje miod, mniam mniam.
Ada
|
|
|
anielka | Post #6 Ocena: 0 2009-10-18 08:53:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>ciupek</i> 18-10-2009 00:16 ] Wiem, wiem. Osoba, ktora pierwszy raz poczestowala mnie czarnina jest od 20 lat moja tesciowa ![]() |
JOCEBA | Post #7 Ocena: 0 2009-10-25 13:06:52 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2009 Skąd: PETERBOROUGH |
Moja rodzinka uwielbia to:
0,5 kg brukselki, 0,5 kg miesa mielonego, czerstwa bulka, drobno posiekana duza cebula, 3 jajka, pieprz, sol, galka muszkatulowa, pomidoru z puszki, o,5 l smietany (18%), zolty starty ser Gotuje brukselke ( tak zeby byla pol twarda), mieso, bulke, jajko , cebule ( drobno pokrojona), sol, pieprz i galke - mieszam - po wymieszaniu formujemy klopsiki ( nie duzo wieksze niz brukselki) - i smaze na patelni. Smaruje naczynie do zapiekania maslem i bulka tatra. Do naczynia wrzucam brukselke , pomiedzy klade klopsy. Na calosci rozprowadzam pomidory z puszki. Potem mieszam starty zolty ser ze smietana i dwoma jajkami, sola pieprzem i galka - tak zrobionym sosem zalewam brukselke i klopsy - potem do piekarnika na 30-40 minut w temp. 150-10 stopni, nam smakuje, polecam |
iloclaude | Post #8 Ocena: 0 2009-11-10 10:22:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-07-2007 Skąd: Luton (Poznan) |
Moze jakis szybki przepis na danie z wolowiny?
![]() Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!
|
Post #9 Ocena: 0 2009-11-10 10:25:47 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
iloclaude | Post #10 Ocena: 0 2009-11-10 10:40:29 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-07-2007 Skąd: Luton (Poznan) |
szybki bylo w sensie szybkiej odpowiedzi
![]() Bogracz - w sumie dobra mysl, tylko jakis przepis musze znalezc Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!
|