
Str 331.8 z 912 |
|
---|---|
zuza11 | Post #1 Ocena: 0 2013-07-05 19:00:21 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2012 Skąd: South Yorkshire |
U nas były młode ziemniaki,gulasz z łopatki/gotowanej w cydrze/,pekińska z dodatkami.Teraz late w pubie,bo gra nasz Jureczek/atmosfera się podgrzewa/
![]() |
grekan | Post #2 Ocena: 0 2013-07-06 00:03:03 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2008 Skąd: Londyn Croydon |
Golonke w calosci gotujemy z dodatkiem przypraw/ sol. lisc laurowy, pieprz, ziele angielskie/. Po ugotowaniu kroimy w plastry, dajemy do garnka i zalewamy czescia wywaru/reszte wywaru mozesz zuzyc na zurek lub zalewajke/ aby mieso bylo w calosci w wywarze i zagotowujemy dodajac wymieszany wczesniej chrzan z lyzka maki i lyzka smietany/lub jogurtu 10%/.Po wymieszaniu , gotowe. Chrzanu dodajemy w/g uznania, ale do calej golonki2-3 duze lyzki.Smacznego.
|
Post #3 Ocena: 0 2013-07-06 11:22:35 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
mohini | Post #4 Ocena: 0 2013-07-06 12:57:42 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-12-2012 Skąd: blisko lasu :) |
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ( wersja dla męża ) a moja wersja ze śmietana i cukrem na co mój mąż patrzeć nie może
![]() |
Lucy_J | Post #5 Ocena: 0 2013-07-06 16:51:10 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
canelloni z nadzieniem wlasnego pomyslu (kurczak, bekon, cebula, pieczarki, kremowy ser) plus biale wino. duuuzo wina
![]() |
|
|
Post #6 Ocena: +2 2013-07-06 17:09:43 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2013-07-06 17:54:36 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2013-07-06 17:57:06 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2013-07-06 17:59:43 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
przypalane miecho na dziko
![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #10 Ocena: 0 2013-07-11 17:29:19 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|