Str 323.8 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-06-12 23:02:37 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2013-06-12 23:15:25 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Vivienne | Post #3 Ocena: 0 2013-06-13 00:05:59 (12 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Pietruszka dobrze komponuje sie z grzybami.
|
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2013-06-13 01:08:44 (12 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Bardzoubie pietruszke I jej zapach. Niespecjalnie natomiazt przepadam za jej listowiem plywajacym w rosole. Gdy gotuje rosol to liscie zwiazuje w peczek. WYGotowuje I wyrzucam. Bardzo ja lubie za to w mielonych.
|
Post #5 Ocena: 0 2013-06-13 10:00:23 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-06-13 10:50:51 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2013-06-13 10:52:37 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2013-06-13 11:37:17 (12 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2013-06-13 10:00:23, ewa28300 napisał(a): .... Tylko nie wiem czym ta pietruszke posiekac bo ręcznie większa ilosc to mi sie nie chce... Wieksza ilosc mozna latwiej I dokladniej posiekac niz jedna galazke, noz tylko trzeba miec porzadny... |
Post #9 Ocena: 0 2013-06-13 11:40:53 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2013-06-13 11:52:00 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|