Żona znalazła dzisiaj ciekawy blog z Londynu.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
gotowanie
[ Ostatnio edytowany przez: robinek 09-03-2013 10:28 ]
Str 297.8 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-03-09 10:24:33 (12 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Co do tagine i innych specjałów.
Żona znalazła dzisiaj ciekawy blog z Londynu. ![]() gotowanie [ Ostatnio edytowany przez: robinek 09-03-2013 10:28 ] |
Kasia_red | Post #2 Ocena: 0 2013-03-09 10:29:49 (12 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
O kurcze! Wybieram się do Maroka jesienią, więc może zahaczę
![]() ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
jolantina | Post #3 Ocena: 0 2013-03-09 14:51:30 (12 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Cytat: 2013-03-09 09:55:51, Dwunasty napisał(a): A ja czekam na zamówienie od dzieci ![]() Kombinują co z mielonego zrobić. Pierogi im tata (z lenistwa) wycofał z jadłospisu na dzisiaj... to ja robiię nadziewane cukinie i papryki z mielonym właśnie. Już mnie młody zawrzeszczał, że pięknie pachnie...zobaczymy czy po degustacji też będzie tyle entuzjazmu Diabla oszukac nie grzech
|
kaskaaa | Post #4 Ocena: 0 2013-03-09 15:33:48 (12 lat temu) |
Z nami od: 05-09-2010 Skąd: London |
Kurczak z warzywami
![]() ![]() ...
|
Post #5 Ocena: 0 2013-03-09 15:56:58 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
PeterGriffin | Post #6 Ocena: 0 2013-03-09 17:54:33 (12 lat temu) |
Z nami od: 03-07-2012 Skąd: Mcr |
|
Post #7 Ocena: 0 2013-03-09 18:36:13 (12 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Ja np nie lubię gąsienic.
Bo są słodkie w smaku i przy przełykaniu łaskoczą w przełyk. ![]() A tu moje swojskie dietetyczne. ![]() Na fotce danie z ciemnym chlebem. To jak zamawianie Big Maca z frytkami i coli light. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: robinek 09-03-2013 18:52 ] |
Post #8 Ocena: 0 2013-03-10 15:36:52 (12 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
No to zaczynam kuchenne eldorado.
Obsmażyłem mięsko z solą, bialym pieprzem i odrobiną mąki. ![]() Smażymy w tagine przekładając mięsko jedną ręką a w drugim trzymamy kieliszek grzańca którego popijamy by sie nie nudziło. ![]() Tutaj przygotowałem dodatki. Czosnek Cebula biała i czerwona oraz dymka. Rodzynki Suszone śliwki. Kurcze pomyliłem sie i kupiłem z pestkami. Drylowanie jest zarąbiaaasteee. ![]() ![]() Przyprawy to kumin, słodka papryka, kolendra, kurkuma, cynamon. ![]() Może jeszcze dojdzie cukinia. Ale wsadzę przed samym startem tagine. U mnie obiad jest standardowo o 18.00. ![]() Na razie wygląda to tak przed gotowaniem. ![]() Jak się zrobi wstawię fotkę. A jeszcze dojdzie kuskus. |
jolantina | Post #9 Ocena: 0 2013-03-10 15:43:39 (12 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Cytat:
cytat Popularnym mitem na temat zjadania owadów i innych miniaturowych stworzeń jest ten o ośmiu sztukach pająków podczas snu, które czują się zaproszone do naszych otwartych podczas snu ust. Tak naprawdę trudno jest stwierdzić ile dokładnie robaków dostaje się do naszego żołądka, jednak naukowy spróbowali to oszacować – nie osiem pająków, a około 450 różnego rodzaju robaków dostaje się do naszego organizmu podczas naszego całego życia. Popularną „porcję białka” dostarczamy sobie podczas jedzenia, jazdy rowerem lub motocyklem bez kasku, gdy odpoczywamy na łonie natury… i podczas snu. [ Ostatnio edytowany przez: jolantina 10-03-2013 15:46 ] Diabla oszukac nie grzech
|
Post #10 Ocena: 0 2013-03-10 15:52:23 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|