Str 282.8 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-10-27 20:41:03 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
KaskaM | Post #2 Ocena: 0 2012-10-27 20:41:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: dziura zabita dechami |
aaaa nieskromnie dodam ze moja zupa z porow to taki moj style firmowy.Moje glodomorowate dziecie na weekend ze studiow zjechalo wiec wczoraj nagotowalam dla niej.Caly gar-mialo byc na 2 dni
![]() ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2012-10-27 20:42:56 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
KaskaM | Post #4 Ocena: 0 2012-10-27 20:45:11 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: dziura zabita dechami |
to ja mam teraz pytanie do Ciupka i 12-tego z racji ze oni z "mojej wiochy"/czyt.wielkopolska.Jak robicie -gotowana kapuste kiszona ze zasmazka????pytam z ciekawosci.ja przepis na taka kapuche w stylu powojennym wyciagnelam od mojej babci.
|
Post #5 Ocena: 0 2012-10-27 20:46:08 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-10-27 20:50:16 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
KaskaM | Post #7 Ocena: 0 2012-10-27 20:51:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: dziura zabita dechami |
Aśka-a swiezy szczaw to skad??hę??pytam.bo tez lubie
![]() |
Post #8 Ocena: 0 2012-10-27 20:51:27 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2012-10-27 20:53:23 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #10 Ocena: 0 2012-10-27 20:54:15 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-10-27 20:45:11, KaskaM napisał(a): to ja mam teraz pytanie do Ciupka i 12-tego z racji ze oni z "mojej wiochy"/czyt.wielkopolska.Jak robicie -gotowana kapuste kiszona ze zasmazka????pytam z ciekawosci.ja przepis na taka kapuche w stylu powojennym wyciagnelam od mojej babci. Ja tam jestem inny i kiszoną kapustę płuczę (za co moja szefowa kuchni szkolona na kucharza w UK pochodząca z Wrocławia) wybałuszała oczy.siekam trochę i obgotowuję tylko z lisciem laurowym i zielem ,Cebulka na patelni na złoto,boczek i na tym robię zasmażkę.To wszystko ciapram do ugotowanej kapuchy i przyprawy (majeranek,vegeta i jak trzeba trochę octu orza zmasakrowany czosnek. Kapucha ma to do siebie że dopiero na drugi dzień dobra |