Str 250.8 z 912 |
|
---|---|
andyopole | Post #1 Ocena: 0 2012-03-03 21:26:50 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
sernik juz w piekarniku... ma byc gotowy za 40 min.
|
Post #2 Ocena: 0 2012-03-03 21:37:19 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #3 Ocena: 0 2012-03-03 21:41:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
nawet polowe bo jestem na diecie, odbior wlasny....
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2012-03-03 21:47:21 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2012-03-03 21:52:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
nie, zwykla - JM
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-03-05 18:12:43 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2012-03-05 18:35:11 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
syche mięso, nie lubię, chyba że jako dodatek do np galarety, dodatek nadzienie do tych zawijanych w naleśniki ... zapomniałem jak to się nazywa
![]() warto poeksperymentować i do środka dać pomarańcze, ten owoc zmiękczy mięso. Czyli -świerzy rozmaryn -Czosnek i co tam jeszcze lubisz, może być papryka skrapiasz sokiem z pomarańczy, do środka 1-2 duze pomarańcze i najpierw zostawiasz na kilka godzin, idelanie na całą noc pod przykryciem w lodówce. Na drugi dzień do pieca. Podobnie czasami robiłem z kurczakiem. Hm faktycznie dawno nie robiłem w ten deseń mięsa Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #8 Ocena: 0 2012-03-05 18:49:11 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zaczarowany_pan | Post #9 Ocena: 0 2012-03-05 18:52:17 (13 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2011 Skąd: South |
Cytat: 2012-03-05 18:35:11, krakn napisał(a): syche mięso, nie lubię, chyba że jako dodatek do np galarety, dodatek nadzienie do tych zawijanych w naleśniki ... zapomniałem jak to się nazywa ![]() warto poeksperymentować i do środka dać pomarańcze, ten owoc zmiękczy mięso. Czyli -świerzy rozmaryn -Czosnek i co tam jeszcze lubisz, może być papryka skrapiasz sokiem z pomarańczy, do środka 1-2 duze pomarańcze i najpierw zostawiasz na kilka godzin, idelanie na całą noc pod przykryciem w lodówce. Na drugi dzień do pieca. Podobnie czasami robiłem z kurczakiem. Hm faktycznie dawno nie robiłem w ten deseń mięsa I co z tymi pomaranczami w d...e indyczej , wyciagac czy razem do pieca? ![]()
Zyj i pozwol zyc innym
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2012-03-05 18:56:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
jak najbardziej, w dupe i do pieca, a potem z pieca i też w Dpe ;D bo dobre jest
![]() Podobnie jak się w europie robi kaczkę, tyle że do kaczki daje się kwaśne twarde jabłko. zresztą tu też by mogło być, ale lepiej pomarańcz Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|