Str 247.8 z 912 |
|
---|---|
kolezanka_szkla | Post #1 Ocena: 0 2012-02-26 14:39:12 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
roast dinner, a co!
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2012-02-26 14:50:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Kotlet schabowy z szynka i serem - panierowany, ziemniaki z koperkiem, kapusta kwaszona z marchewką i czosnkiem, a dla tych z wybrednym smakiem buraczki.
Na deser mamy domowej roboty babeczki, dzieci zrobiły ![]() |
kolezanka_szkla | Post #3 Ocena: 0 2012-02-26 15:48:23 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Dwunasty czosnek tez kiszony?
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Dwunasty | Post #4 Ocena: 0 2012-02-26 15:54:21 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-26 15:48:23, kolezanka_szkla napisał(a): Dwunasty czosnek tez kiszony? Nie. Normalne 2 ząbki drobno posiekane ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2012-02-26 15:55:43 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
gosiaczek3006 | Post #6 Ocena: 0 2012-02-26 15:56:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
U mnie rosol juz byl,teraz kurczak,ziemniaki i mizeria.A wczoraj byly kluski slaskie i rolady
![]() ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
kolezanka_szkla | Post #7 Ocena: 0 2012-02-26 15:56:16 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
a juz myslalam ze kisisz kapuste z marchewka i czosnkiem....
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
dojazdnalotnisk | Post #8 Ocena: 0 2012-02-26 16:49:30 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-02-2012 Skąd: Bridgewater |
Propozycja na szybki obiad: makaron z topionym serkiem białym (rozpuści się na patelni) i prawie jak carbonara
|
tajka | Post #9 Ocena: 0 2012-02-29 09:02:52 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Uwaga!Wyjęłam z zamrażarki mięso łopatkę wieprzowa pokrojone już jak na gulasz ale na ten gulasz ochoty wielkiej nie mam.Na samą myśl o zapachu tego sosu mnie mdli(ciąza
![]() |
Dwunasty | Post #10 Ocena: 0 2012-02-29 09:21:41 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie musisz robić w sosie gulaszowym, zrób np. w chrzanowym lub musztardowym. Wrzuć mięso na patelnie, podsmaż, dodaj kucharka lub vegetty i zalej wodą, gotuj aż zmięknie a na wywarze(przecedzonym) zrób sos.
|