
Str 231.8 z 912 |
|
---|---|
gosiaczek3006 | Post #1 Ocena: 0 2012-02-07 13:25:43 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Zalewajka z kielbacha i jajkiem...i duzo koperku
![]() ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
Lenusia | Post #2 Ocena: 0 2012-02-07 13:26:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2011 Skąd: Gloucestershire |
Pomidorowa z ryżem.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2012-02-07 13:27:54 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MerryPoppins | Post #4 Ocena: 0 2012-02-07 13:38:50 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
mortadela w sosie musztardowym, całkiem dobre
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
gosiaczek3006 | Post #5 Ocena: 0 2012-02-07 14:07:08 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Cytat: 2012-02-07 13:38:50, MerryPoppins napisał(a): mortadela w sosie musztardowym, całkiem dobre W sosoe musztardowym ![]() ![]() ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
|
|
MerryPoppins | Post #6 Ocena: 0 2012-02-07 14:23:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
a tak,moze byc tez w chrzanowym, danie tanie i wcale nie jest złe, u mnie lubia
![]() Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
gosiaczek3006 | Post #7 Ocena: 0 2012-02-07 14:29:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Cytat: 2012-02-07 14:23:37, MerryPoppins napisał(a): a tak,moze byc tez w chrzanowym, danie tanie i wcale nie jest złe, u mnie lubia ![]() Merry to poprosze o przepis na taki sosik..wyprobuje ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
Post #8 Ocena: 0 2012-02-07 14:44:42 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MerryPoppins | Post #9 Ocena: 0 2012-02-07 14:51:02 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
ja lekko obsmażam żeby sie nie slizgała po przełyku,ale nie za duzo i nie za cienkie plastry,a sos to nic specjalnego, robie baze, czyli troche wody ,kostke rosołowa, i w zaleznosci jaki chcemy sos
-musztrardowy- daje musztarde w zaleznosci od jej mocy łyzke albo dwie -chrzanowy- łyzke chranu -koperkowy-łyzke koperku podciagam maka ,zabielam doprawiam i do martadeli poddusic co by ona smaku nabrała To proste ,tanie i nie wyszukane ![]() Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
Post #10 Ocena: 0 2012-02-07 14:53:23 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|