MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Coś dla EFKIKONEFKI33

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

niebieskieucho

Post #1 Ocena: 0

2021-06-03 09:34:11 (4 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

YT podsunął mi takowe przepisy:

Uważam, że opinia najlepszej kuchmistrzyni na tym forum w przedłożonym temacie będzie najlepsza. A może Ona ma w zanadrzu jeszcze coś bardziej smaczliwego, albo ubogacającego? Hu nołs?
Jednym słowem, przepisy mnie porwały, ale wolałbym poczekac do ewentualych uwag. Mnie w tym wszystkim zabrakło buraczka czerwonego. Czy widzi ktoś w tym miejsce dla niego?

Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer Skype

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-06-04 10:08:00 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Kurcze, doczekałam się dedykowanego tematu ;-) a nawet nie miałam czasu za bardzo poogladac, co jest na filmiku. Może uda sie później nadrobic
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #3 Ocena: 0

2021-06-04 19:02:06 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

To skorzystam z okazji i pochwałę Twoje filmy na YouTube. Pozdrawiam i dziękuję za inspiracje.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2021-06-04 19:16:18 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-06-04 19:02:06, daavid napisał(a):
To skorzystam z okazji i pochwałę Twoje filmy na YouTube. Pozdrawiam i dziękuję za inspiracje.

*KISSING* A dziękuję. Miło mi :-) Jeszcze dużo nauki przede mną. Do tych najnowszych staram się powoli dokładać swój skrzeczący głos ;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,