MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

 

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

niebieskieucho

Post #1 Ocena: 0

2020-03-31 14:19:30 (4 lata temu)

niebieskieucho

Posty: 2443

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Skąd: Folkestone

Ostatnio przyjrzałem się czekoladom pod kątem nabycia magnezu i o dziwo, zdziwiłem się na plus, co jest rzadką rzadkością w tych dzisiejszych czasach.
Chodziło mi o taki cioklyt, który zawiera maximum kakoł. No, i emznalazł takie.
- Pier'sza:
w Sansburysiu. "Les recettes de l'atelier", Nestlowa, 70% kakoł. Składniki: cocoa mass, sugar, cocoa butter - I TO WSZYSTKO ((!)) Wprost nie do wiary. Żadnego syfu.
- Druga:
w Lidlu, "Arriba", produkcji J.D. Gross. Widząc 95% kakoł ((!)) Uznałem to za rekord świata. Składniki: cocoa mass, fat reduced cocoa powder, cocoa butter, sugar. I TO WSZYSTKO ((!)) Cukier jest w niej niewyczuwalny, bo na 100 gramów przypada go 12,7 grama.

Reasumując, polecam.


Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer Skype

 

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,