MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Postów: 54

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stanislawski

Post #1 Ocena: 0

2015-12-12 12:10:37 (8 lat temu)

stanislawski

Posty: 7976

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Skąd: Narnia

Czy ktoś z Was wędzi? Robi wędliny: szynki, kiełbasy, parówki?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

ie2ox4-b

Post #2 Ocena: 0

2015-12-12 12:14:44 (8 lat temu)

ie2ox4-b

Posty: 3591

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Skąd: Oxford

Dobrze wiesz...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2015-12-12 12:22:47 (8 lat temu)

Adacymru

Posty: n/a

Konto usunięte

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/71/15903/Kielbaska-swojej-produkcji,280#post846396
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ie2ox4-b

Post #4 Ocena: 0

2015-12-12 13:00:28 (8 lat temu)

ie2ox4-b

Posty: 3591

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Skąd: Oxford

Tamtego źródła już nie ma. Taka kiełbasa jest dużo droższa niż ze sklepu. Więc tylko samemu kręcić i wędzić. Sprzęt mam, ktoś chce pożyczyć?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #5 Ocena: 0

2015-12-12 15:55:16 (8 lat temu)

andyopole

Posty: 12806

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Skąd: Oregon

Dziś właśnie będę peklowal szynki i polędwice. Wedzenie za tydzień. Wezmę kilka do Polski bo tam spędzam w tym roku BN i NR.*DANCE*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

karina440

Post #6 Ocena: 0

2015-12-12 17:54:59 (8 lat temu)

karina440

Posty: 546

Kobieta

Z nami od: 20-03-2012

Skąd: A-i-M

Metodą prób i błędów, ale - działamy, czyli wędzimy, przetwarzamy, spożywamy... :-P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: karina440 12-12-2015 18:30 ]

W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #7 Ocena: 0

2015-12-12 21:09:52 (8 lat temu)

andyopole

Posty: 12806

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Skąd: Oregon

Slicznie wyglada i mam nadzieje ze tak samo smakuje. Zaraz sie zabieram za peklowanie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #8 Ocena: 0

2015-12-12 21:41:02 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karina440

Post #9 Ocena: 0

2015-12-12 22:42:57 (8 lat temu)

karina440

Posty: 546

Kobieta

Z nami od: 20-03-2012

Skąd: A-i-M

andyopole, panika – dziekuje, i udanych wyrobow zycze *THUMBS UP*
Wszystko to kosztuje czasu i wysilku, ale wiadomo, co sie je, na dodatek powrot do smakow z dziecinstwa - bezcenne :-P
W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #10 Ocena: 0

2015-12-12 23:34:41 (8 lat temu)

stanislawski

Posty: 7976

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Skąd: Narnia

Mam parę problemów.
Np. jakie stężenie solanki? Co otwieram źródło to inne podają. Robię w tym momencie 10 dkg na litr.

Czy koniecznie musi być sól z saletrą?

Jak rozpalić drewno? Podpałką chemiczną?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,