Postów: 54 |
|
---|---|
stanislawski | Post #1 Ocena: 0 2015-12-12 12:10:37 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Czy ktoś z Was wędzi? Robi wędliny: szynki, kiełbasy, parówki?
|
ie2ox4-b | Post #2 Ocena: 0 2015-12-12 12:14:44 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Dobrze wiesz...
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2015-12-12 12:22:47 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
|
ie2ox4-b | Post #4 Ocena: 0 2015-12-12 13:00:28 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Tamtego źródła już nie ma. Taka kiełbasa jest dużo droższa niż ze sklepu. Więc tylko samemu kręcić i wędzić. Sprzęt mam, ktoś chce pożyczyć?
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2015-12-12 15:55:16 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Dziś właśnie będę peklowal szynki i polędwice. Wedzenie za tydzień. Wezmę kilka do Polski bo tam spędzam w tym roku BN i NR.
|
|
|
karina440 | Post #6 Ocena: 0 2015-12-12 17:54:59 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
|
andyopole | Post #7 Ocena: 0 2015-12-12 21:09:52 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Slicznie wyglada i mam nadzieje ze tak samo smakuje. Zaraz sie zabieram za peklowanie.
|
Post #8 Ocena: 0 2015-12-12 21:41:02 (8 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
karina440 | Post #9 Ocena: 0 2015-12-12 22:42:57 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
andyopole, panika – dziekuje, i udanych wyrobow zycze
Wszystko to kosztuje czasu i wysilku, ale wiadomo, co sie je, na dodatek powrot do smakow z dziecinstwa - bezcenne W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...
|
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2015-12-12 23:34:41 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Mam parę problemów.
Np. jakie stężenie solanki? Co otwieram źródło to inne podają. Robię w tym momencie 10 dkg na litr. Czy koniecznie musi być sól z saletrą? Jak rozpalić drewno? Podpałką chemiczną? |