Str 21 z 36 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2018-06-04 16:10:08 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Pasta kanapkowa z białej kaszy gryczanej.
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-06-13 11:46:54 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Jajka gotowane w soku buraczanym z pastą awokado.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2018-06-19 13:04:30 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Bułki nadziewane szynką parmeńską, pieczarkami i zapiekane z jajkiem.
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2018-10-21 10:15:31 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Wytrawne muffiny z serem cheddar, pastrami i tapenadą
![]() ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Zygmunt_Merytor | Post #5 Ocena: 0 2018-10-21 10:47:58 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2018 Skąd: Edinburgh |
Cytat: 2018-06-04 16:10:08, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Pasta kanapkowa z białej kaszy gryczanej. ![]() ![]() hej Koneffka, Moglabys wrzucic przepis na to smarowidlo? I przestan wrzucac te obfotografowane pysznosci bo to torturowanie na sniadanie jest ![]() Super wszystko wyglada btw! [ Ostatnio edytowany przez: Zygmunt_Merytoryczny 21-10-2018 10:51 ] A ja z tym trzymam, kto co w czas uchwyci - reszta mnie meczy.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2018-10-21 18:50:03 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-10-21 10:47:58, Zygmunt_Merytoryczny napisał(a): hej Koneffka, Moglabys wrzucic przepis na to smarowidlo? I przestan wrzucac te obfotografowane pysznosci bo to torturowanie na sniadanie jest ![]() Super wszystko wyglada btw! Mogłabyś...Pasta kanapkowa z kaszy gryczanej Dodam jeszcze, że ja ta pastę wykorzystałam do nadzienia pierogów.Wykorzystałam również do zrobienia gołąbków w sosie grzybowym. ![]() Dzięki za komplement. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2018-10-24 08:03:06 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Bekonowa pasta na kanapki – Bacon jam
Bekonowa pasta na kanapki – Bacon jam. Przepis zaintrygował mnie ze względu na nazwę i wykonanie. Kilka osób, jak powiedziałam co robiłam miało mieszane uczucia. W zasadzie nie wiem czemu, bo przecież te samy osoby deklarują swoją miłość do smalczyku ze skwarkami, rozsmarowanym na pajdzie chleba. Pasta z bekonu idealna jest jako dodatek do świeżego pieczywa. Świetnie tez sprawdza się z serami oraz jako nadzienie w mięsach. Ostatnio wykorzystałam ta paste do nadziania piersi z kury ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2018-10-24 08:58:28 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Za dwa tygodnie planuje wedzenie boczku, trzeba będzie spróbować tego cuda.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2018-11-13 09:13:44 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Hummus z białej fasoli i ciecierzycy z suszonymi pomidorami. Gęsta, kremowa pasta z białej fasoli i ciecierzycy. Dla podkręcenia smaku aromatyczne, suszone pomidory z zalewy. Doskonale smakuje z pieczywem, zarówno tradycyjnym, jak i chrupkim oraz waflami ryżowymi. Świetnie sprawdza się również jako dip do przekąsek, np. krakersów, paluszków, nachosów czy pokrojonej w słupki marchewki. Można podawać z rybą.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2018-11-13 09:28:32 (7 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
A jedliście kiedyś na śniadanie steka? Polecam. Medium rare, wołowina Angus (cholera, reklama, nic nie zapłcili MW - pewnie nawet nie wiedzą o jej istnieniu... eee, to przejdzie).
Człowiek jest po chwili jak nowo nardodzony. |