Str 2 z 2 |
|
---|---|
andyopole | Post #1 Ocena: 0 2014-08-12 18:55:46 (11 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Ja wypróbowałam i zamiast zasmażki do flakow stosujęser pleśniowy.
|
Onieznajomy | Post #2 Ocena: 0 2014-08-12 19:43:09 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Cytat: 2014-08-12 16:57:23, ewa28300 napisał(a): Cytat: 2014-08-11 21:57:38, Guylian napisał(a): Ludzie, ktos wie jaki jest odpowiednik naszego serka topionego? Potrzebuje do zupy a polski sklep jest za daleko zeby specjalnie jechac. Możesz zdradzić co to za zupa? Bo parmezan zdarza mi sie dodawać do zupy cebulowej, ale serek topiony? trzeba go wczesniej zetrzec na tarce bo jest twardy parmezan to najlepszy ser jaki jadlem |
Post #3 Ocena: 0 2014-08-12 20:00:39 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Guylian | Post #4 Ocena: 0 2014-08-12 21:12:28 (11 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Birmingham |
Zupa z zielonej salaty (z wlasnego ogrodka!) robiona w termomixie, z ryzem. Kiedys zrobilam dla moich twinsow i skonczylo sie na tym, ze zjedlismy z mezem moim dzieciom zupe i musialam gotowac jeszcze raz
![]() |