Cytat:
2014-08-12 13:23:02, WiedzmaPlePle napisał(a):
Cytat:
Paczka poszla. Zawartosc sklada sie z czterech artykulow. Opisze pozniej bo teraz moze wezme sie do pracy.
Fajowo
Od Mojej Wyspy juz doszla.
Jesli ktos jeszcze chcialby mi przeslac jakies prezenty, to jestem za a nawet przeciw
Z tej okazji to chyba nawet faktycznie pojde do sklepu po te diabelskie jablka; )
Dostalem informacje od Dwunastego ze do mnie koperta z koszulka poszla w piatek wiec za kilka, kilkanascie dni powinna dotrzec na nad Pacyfik.
Jak juz pisalem koperta do Ciebie wyszla wczoraj, zaraz na PW wysle Ci tracking number abyc mogla sledzic jej trase. Do czasu wyjscia z USA bedzie mozna sprawdzac na stronie USPS a gdy wyjdzie z Los Angeles lub San Francisco (nie wiem skad, za kazdym razem inaczej) to wtedy pod tym samym numerem trzeba pilnowac juz na stronie Brytyjskiej Poczty Krolewskiej.
Natomiast w paczce ode mnie szukaj:
- T-shirt ze stosowna regionalna inskrypcja;
- czapeczka basebalowa (ze stosownym hologramami) tutejszej ligi wyprodukowana w firmie, ktorej glowna siedziba znajduje sie w moim miescie;
- cos pachnacego dla meskiego towarzysza zycia;
- sloiczek domowego ketchupu przy produkcji ktorego spedzilem ostatni weekend;
- dolozylem tez kilka przynet I pulapek na osy, (produkcji naszej firmy) nie wiem jak mieszkasz ale jesli popoludniowa pora dokuczaja Ci na tarasie osy to jest to niezly srodek aby ten klopot zredukowac, pozniej opowiem jak te pulapki zainstalowac.
Bede wdzieczny jesli dasz znac gdy przesylka dojdzie I czy jest w komplecie.