|
Postów: 4 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-12-19 14:27:23 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna-777 | Post #2 Ocena: 0 2010-12-19 14:37:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-04-2010 Skąd: londyn |
Ja znalazłam w internecie,jest ich sporo i są bardzo ciekawe te przepisy.Na pewno znajdziesz taki przepis na indyka,który będzie ci odpowiadał.
|
Post #3 Ocena: 0 2010-12-19 14:54:02 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
LekarzDrzew | Post #4 Ocena: 0 2010-12-19 16:38:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
W ostatnim miesieczniku Asdy (za darmo w markecie) masz wszystko na temat plus zdjecia i porady. Klasyczny indyk z bekonem.
|
Vivienne | Post #5 Ocena: 0 2010-12-19 17:21:01 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Bekonem obklada sie indyka, zeby zachowal wilgotnosc. Ale nie nie lubie takiej smakowej kombinacji. Dwa lata temu (pierwsze Swieta w UK) indyna zamarynowalam. Pomysl dosc kontrowersyjny, ale sprawdzil sie. Ponadto do srodka wlozylam pokrojone jablka (poruszone cynamonem) i pomarancze.
Podalam z wine gravy i duszona czerwona kapusta, pieczonymi ziemniakami i pietruszka. Byl tez sos zurawinowy Oddzielnie przygotowalam nadzienie (mozesz kupic gotowe) |
|