
bardzo polubilem lososia od momentu jak na jednym z wesel podano takie cieniutkie platy lososia na surowo tylko jaby zamarynowanae w przyprawach... mniaaam

dobranoc i dzieki za naprowadzenie
może do jutra jeszcze coś siępojawiii
Str 2 z 3 |
|
---|---|
pantiktak | Post #1 Ocena: 0 2010-12-08 22:42:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2010 Skąd: Southampton |
![]() bardzo polubilem lososia od momentu jak na jednym z wesel podano takie cieniutkie platy lososia na surowo tylko jaby zamarynowanae w przyprawach... mniaaam ![]() dobranoc i dzieki za naprowadzenie może do jutra jeszcze coś siępojawiii |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2010-12-08 22:52:12 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Na szybko, to bagietke pokrojona na skos posmarowac oliwa, przypiec w piekarniku (albo grill) lekko 3, moze 5 min. Wyciagnac, i odwrocic, na kazdy kawalek polozyc kawalki lososia, plaster sera brie, i drobniutko posiekana cebule. Do piekarnika, zebuy sie ser podtopil. Posypac koperkiem, i gotowe zakaski. Dobre na szybkie podreperowanie zoladka gosci, bo calosc moze 10 min zajmuje.
Ada
|
nanetka | Post #3 Ocena: 0 2010-12-08 22:59:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 24-08-2007 Skąd: zagranica |
Tak na szybko to posmarować kanapkę serkiem philadelphia i na to łososia
|
anuna | Post #4 Ocena: 0 2010-12-09 10:23:24 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-08-2007 Skąd: Cheltenham |
Mt robimy takiobiad z wedzonym lososiem. Polecam
Adas 12/5/12
|
Post #5 Ocena: 0 2010-12-09 10:36:58 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-12-09 10:41:01 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2010-12-09 10:42:44 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2010-12-09 10:44:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
elizaglasgow | Post #9 Ocena: 0 2010-12-09 11:17:16 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Poszukaj sobie przepisy z uzyciem brzuszkow z lososia, to sa tradycyjne brzuszki.
Ja robie je z makaronem spagetti, lub szeroka wstazka. Sciagam skore z lososia, kroje na niewielkie czesci, podsmazam na patelni z dodatkiem oliwy z oliwek, dodaje drobno posiekany czosnek, czerwona papryke-pokrojona w paski,pieprz, sol, i filadelfie-okolo dwie lyzki, albo gesta smietane-double, wszystko podsmazam i dusze okolo 5 minut.Sciagam z gazu i dodaje swiezy koper, mieszam z ugotowanym wczesniej makaronem.Nawet moje dzieci to jedza:D W wersji hot, zamiast czerwonej, slodkiej papryki dodaje papryczke chilli:D Polecam, w 30 minut masz przygotowany smaczny obiad, kolacje. [ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 09-12-2010 11:18 ] |
defcon1 | Post #10 Ocena: 0 2010-12-09 14:40:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-06-2010 Skąd: |
Omlet z lososiem. Istotne aby dodac duza ilosc posiekanej bazyli i pietruszki do omletu.
Salatka: Pokrojone awokado, posiekany por i pokrojony losos - rewelacja. "These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"
|