MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tego można zrobić dobrego??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

pantiktak

Post #1 Ocena: 0

2010-12-08 22:42:44 (15 lat temu)

pantiktak

Posty: 582

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

:)))) dzieki jutro to sobie zjemmmm
bardzo polubilem lososia od momentu jak na jednym z wesel podano takie cieniutkie platy lososia na surowo tylko jaby zamarynowanae w przyprawach... mniaaam :))
dobranoc i dzieki za naprowadzenie
może do jutra jeszcze coś siępojawiii

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2010-12-08 22:52:12 (15 lat temu)

Adacymru

Posty: n/a

Konto usunięte

Na szybko, to bagietke pokrojona na skos posmarowac oliwa, przypiec w piekarniku (albo grill) lekko 3, moze 5 min. Wyciagnac, i odwrocic, na kazdy kawalek polozyc kawalki lososia, plaster sera brie, i drobniutko posiekana cebule. Do piekarnika, zebuy sie ser podtopil. Posypac koperkiem, i gotowe zakaski. Dobre na szybkie podreperowanie zoladka gosci, bo calosc moze 10 min zajmuje.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nanetka

Post #3 Ocena: 0

2010-12-08 22:59:12 (15 lat temu)

nanetka

Posty: 451

Kobieta

Z nami od: 24-08-2007

Skąd: zagranica

Tak na szybko to posmarować kanapkę serkiem philadelphia i na to łososia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anuna

Post #4 Ocena: 0

2010-12-09 10:23:24 (15 lat temu)

anuna

Posty: 336

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Skąd: Cheltenham

Mt robimy takiobiad z wedzonym lososiem. Polecam
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #5 Ocena: 0

2010-12-09 10:36:58 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #6 Ocena: 0

2010-12-09 10:41:01 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #7 Ocena: 0

2010-12-09 10:42:44 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #8 Ocena: 0

2010-12-09 10:44:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

elizaglasgow

Post #9 Ocena: 0

2010-12-09 11:17:16 (15 lat temu)

elizaglasgow

Posty: 973

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Skąd: glasgow

Poszukaj sobie przepisy z uzyciem brzuszkow z lososia, to sa tradycyjne brzuszki.
Ja robie je z makaronem spagetti, lub szeroka wstazka.
Sciagam skore z lososia, kroje na niewielkie czesci, podsmazam na patelni z dodatkiem oliwy z oliwek, dodaje drobno posiekany czosnek, czerwona papryke-pokrojona w paski,pieprz, sol, i filadelfie-okolo dwie lyzki, albo gesta smietane-double, wszystko podsmazam i dusze okolo 5 minut.Sciagam z gazu i dodaje swiezy koper, mieszam z ugotowanym wczesniej makaronem.Nawet moje dzieci to jedza:D
W wersji hot, zamiast czerwonej, slodkiej papryki dodaje papryczke chilli:D
Polecam, w 30 minut masz przygotowany smaczny obiad, kolacje.

[ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 09-12-2010 11:18 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

defcon1

Post #10 Ocena: 0

2010-12-09 14:40:14 (15 lat temu)

defcon1

Posty: 761

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2010

Skąd: 

Omlet z lososiem. Istotne aby dodac duza ilosc posiekanej bazyli i pietruszki do omletu.

Salatka: Pokrojone awokado, posiekany por i pokrojony losos - rewelacja.
"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,