MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tego można zrobić dobrego??

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Postów: 22

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

pantiktak

Post #1 Ocena: 0

2010-12-08 22:06:44 (15 lat temu)

pantiktak

Posty: 582

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

zakupiłem ostatnio w tesco łososia ale w takiej postaci
http://www.ciao.co.uk/Tesco_Value_Smoked_Salmon_Trimmings__7625881

podpowie mi ktoś co można z tego przyrządzić ..:))

value- nie komentowąc tego :))
dziękuję

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-12-08 22:10:18 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pantiktak

Post #3 Ocena: 0

2010-12-08 22:12:51 (15 lat temu)

pantiktak

Posty: 582

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

aha
jeżeli można to pomocne będaprzepisy :)))

werdew to wyglądajak mielone mięso złososia :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-12-08 22:12:52 (15 lat temu)

krakn

Posty: 40201

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Skąd: Caterham

zasadniczo mozna go dodawać do kanapek, do tego oliwka, ser koniecznie troszkę cebulki, Łosoś "lubi" towarzystwo cebuli, można też dodać do sałatki.

Padam na pysk, i własnie jestem po sniadanio,obiado kolacji i nie przychodzi mi nic wiecej do głowy :))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

pantiktak

Post #5 Ocena: 0

2010-12-08 22:15:28 (15 lat temu)

pantiktak

Posty: 582

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

właśnie w formie kanapki bym to mogł zjeśc tylko jakprzyprawić :)
krakn ten ser to jaki biały,żólty, topiony czy plesniowy?:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2010-12-08 22:25:57 (15 lat temu)

Adacymru

Posty: n/a

Konto usunięte

Prosty omlet: jak omlet troszke sie zetnie dodaj tego lososia, zawin polowe omleta, i presto. Ja lubie z duza iloscia posiekanego szczypiorku.

Kotlety rybne: ja mieszam otreby, jajo, lososia (i jak mam to jeszcze inne ryby bez osci-najlepiej wybeirac ogon jak sie osci chce omijac), jogurt naturalny, przyprawy. Ulepic kotleciki i na patelnie.

Mozna tez zrobic takie ciasto jak na nalesniki (nie na slodko), dodac te kawalki tunczyka, tluczone ziemniaki, przyprawy, i na patelnie, wychodza male placuszki/nalesniki. Ja lubie na to dodac jajo smazone.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pantiktak

Post #7 Ocena: 0

2010-12-08 22:31:36 (15 lat temu)

pantiktak

Posty: 582

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Skąd: Southampton

oooo ciekawe jutro sprobuje te placki tylko Adacymur napisz jakie proporcje tych dodatkow i czy toma byc plynne czy nie.

Jeżeli nie podpowie ktoś jak to zjeść na surowo najlepiej to wybiore te placko nalesniki :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #8 Ocena: 0

2010-12-08 22:35:50 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #9 Ocena: 0

2010-12-08 22:39:44 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2010-12-08 22:41:33 (15 lat temu)

Adacymru

Posty: n/a

Konto usunięte

Hmm , ja zawsze robie "na oko", te placki/nalesniki maja byc nie tak lejace jak woda, ale nie za geste, hmm cos jak na placki ziemniaczane.

Jeszcez prostszy sposob na takie resztki lososia, to ugotowac makaron. Na patelnie (odrobine oliwy niezbyt mocno rozgrzany palnik, zeby nie spalic) wrzuc te kawalki lososia, ja lubie jeszcze groszek (daje mrozony), lekko podgrzac. Wrzuc do tego goracy makaron, a na to wlej sos (w misce przygotuj 4 zoltka i kubek smietany, wymieszac razem, dodac sol i pieprz), wystarczy tylko mare doslownie minut, bo goracy makaron i cieplo z patelni zetnie zoltka szybciutko. Wymieszac, i gotowe do jedzenia, mozna posypac serem.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,