|
Postów: 1 |
|
---|---|
kasionek2002 | Post #1 Ocena: 0 2010-06-25 21:20:15 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-02-2010 Skąd: okolice Bristolu |
mam 1,2kg kawalek tzw.beef joint.Macie moze jakies rady jak zrobic,zeby bylo super?ostatnio robilam cos podobnego nadzialam na noc przyprawami i czosnkiem.Na drugi dzien pod przykryciem w zaroodpornym pieklam-wyszlo niezle.Moze jakies inne propozycje?
|
berenika | Post #2 Ocena: 0 2010-06-25 22:15:59 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2009 Skąd: EM |
Przyprawianie, nadziewanie według gustu ale polecam pieczenie w rekawie nigdy mieso nie bedzie suche i nawet tylko z sola i pieprzem wychodzi super.
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...
|
|