
Str 3 z 4 |
|
---|---|
avon02 | Post #1 Ocena: 0 2010-06-10 11:33:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: Gdzieś na końcu świata. |
Oj spróbuje na pewno
![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
czarnulka33 | Post #2 Ocena: 0 2010-06-10 11:48:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
ja te oszukane golabki tez sprobuje poniewaz trudno mi tu znalesc duza glowke kapusty wiec sprobujemy cos nowego dzieki za przepis
|
Vivienne | Post #3 Ocena: 0 2010-06-10 11:55:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Z miesa mielonego - grecka musaka. W oryginale - mielona jagniecina, ale mozna ja zastapic kazdym rodzajem miesa mielonego.
|
Marzenna67 | Post #4 Ocena: 0 2010-06-10 12:11:56 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-02-2009 Skąd: DAVENTRY |
Do masy mięsno-ryżowej można dodać także pieczarki podsmażone ,lub surowe starte na dużych oczkach , kukurydzę z puszki ,a jeśli nie ma młodej kapusty , to taką zeszłoroczną należy trochę posolić, odczekać aż puści sok i go odcisnąć i taką suchą bez soku dodać do masy mięsnej. każda wersja jest pyszna - wedle upodobań smakowych .Miłego gotowania !
|
avon02 | Post #5 Ocena: 0 2010-06-10 15:22:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: Gdzieś na końcu świata. |
Cytat: 2010-06-10 11:55:57, Vivienne napisał(a): Z miesa mielonego - grecka musaka. W oryginale - mielona jagniecina, ale mozna ja zastapic kazdym rodzajem miesa mielonego. Zgadzam się jest pyszna ![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
|
misiaczek822 | Post #6 Ocena: 0 2010-06-10 15:36:35 (15 lat temu) |
Z nami od: 24-02-2010 Skąd: manchester |
jak was czytam to aż mocno zgłodniałam, idę coś zjeść...
a propo greckiej mussali pychotka |
anna69 | Post #7 Ocena: 0 2010-06-10 15:37:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
ja tam robie golabki
![]() ![]() ![]() lub spagetti - duzo czosnku i nawet jak miesko nie za dobre sie trafi (moj misko ma zawsze jakies dziwne skonnosci do oszczedzania na mielonym jak sam robi zakupy) to czonek i swierza bazylia przebija smak ![]() albo pulpety w sosie koperkowym - duzo siekanego, swerzego kopru i aromat na caly domek ![]() |
czarnaelka | Post #8 Ocena: 0 2010-07-19 21:41:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
a ja z wolowego mielonego robie cos na podobe zrazow...formuje mielone na "plat",smaruje musztarda,sol,pieprz,cos wedzonego,ogorek kiszony i cebulka...zawijam jak zraza i przygotowuje jak zraza....
![]() ![]() naturalna wibracja nie zabija...
|
Post #9 Ocena: 0 2010-10-16 15:41:54 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2010-10-16 18:05:51 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|