2010-02-16 15:48:30, Blacky napisał(a):
wole bata
bat to chyba w innym temacie

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 3 z 3 |
|
---|---|
dallas85 | Post #1 Ocena: 0 2010-02-16 15:50:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 17-01-2010 Skąd: Humberside |
Cytat: 2010-02-16 15:48:30, Blacky napisał(a): wole bata bat to chyba w innym temacie ![]() ![]() Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer jest zepsuty
|
Post #2 Ocena: 0 2010-02-16 15:54:56 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
niebieskieucho | Post #3 Ocena: +1 2010-02-16 17:19:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Niespodziewanie dowiedzialem sie ze dzis dzien nalesnika. Z patelnia jednak nie zamierzam latac i podrzucac go. Zaraz przystepuje do pieczenia. Beda musialy byc wspomagane piwem, bo mi sie mleko konczy. Dzem tez juz mi sie skonczyl a nie chce mi sie wydobywac z domu. Na szczescie mam maslo orzechowe i mincemeat w sloiku. Dobrze, ze nalesnikom nie robi róznicy czym sa smarowane. Najwazniejsze zeby byly zjadliwe, kasliwe i zgryzliwe
![]() Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
ciesza | Post #4 Ocena: 0 2010-02-16 17:22:58 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
moje ulubione to z kurczakiem i pieczarkami z sosem smietanowo grzybowym
![]() |
littleflower | Post #5 Ocena: 0 2010-02-16 17:28:20 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
ja zrbilam troche tradycyjnych na slodko a troszke z farszem zapiekane
moj farsz to piersi z kurczaka , ugotowane suszone chinskie grzybki kolorowa papryka i cebula kielki wszystko razem podsmazone nalesniki tym smaruje , ukladam w misce zaroodpornej posypuje serem zoltym i ziolami prowansalskimi i zapiekam dobre z kazda surowka lub nawet tylko polane ketchupem "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-02-16 17:40:06 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
doritos | Post #7 Ocena: 0 2010-02-16 17:48:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2009 Skąd: londyn |
U mnie tez dzisiaj nalesnikowo.
Zrobilam tradycyjnie z dzemem i z bialym serem posypane cukrem pudrem ![]() |
Toffy | Post #8 Ocena: 0 2010-02-16 23:43:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2007 Skąd: Manchester/Droylsden |
Mój ulubiony farsz do naleśników nie na słodko:
- kiełbaska pokrojona w cienkie paseczki i przysmażona na patelni - pieczarki pokrojone, podsmażone w tłuszczyku z kiełbaski - starty żółty ser Wszystko razem wymieszane. I tutaj mam dwie opcje smakuje równie dobrze w naleśniku bez panierki jak i w naleśniku a la krokiet. Farsz do naleśników na słodko: - naleśnik w połowie posmarowany Nutella - duża łyżka serka Danio waniliowy rozsmarowany na całości - banan pokrojony w paseczki ułożony po długości Zwijamy w rulonik + bita śmietana na wierzch. Smacznego! |