Str 2 z 6 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-02-02 17:21:36 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Vivienne | Post #2 Ocena: 0 2010-02-02 17:22:50 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Nie koniecznie, gdy gotowalam kotlety sojowe (steki sojowe) moczylam je w wywarze z suszonych grzybow, soli i ziol.
|
Post #3 Ocena: 0 2010-02-02 17:26:47 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kksiezniczka | Post #4 Ocena: 0 2010-02-02 17:28:05 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Ja tez dodawałam albo rosołek,albo zioła i były dobre
![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
Post #5 Ocena: 0 2010-02-02 17:34:07 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2010-02-02 17:34:54 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2010-02-02 17:20:03, klaudiasynder napisał(a): Nie jem mięsa, a kotlety przed wrzuceniem na olej trzeba ugotować w wodzie z Vegeta. uuu masakra ![]() ![]() ![]() kiedyś usiłowałem coś takiego zjeść ale wylądowało w koszu ![]() no dobra, ale nie rozumiem dlaczego chcesz truć swoje zdrowe w jakiś tam sposób jedzenie to przecież możesz też korzystać z innych dodatków, innych smaków, sądzę ze wrzucenie jarzyn czy grzybów posolenie da podobny jak nie lepszy efekt Vegeta nie jest przyprawą sama w sobie jest po prostu zbiorem suszu i soli + chemiczny syf. Skoro eksperymentujesz na zdrowo to trzymaj fason do końca ![]() na zdrowie ![]() Cytat: 2010-02-02 17:28:05, kksiezniczka napisał(a): Ja tez dodawałam albo rosołek,albo zioła i były dobre ![]() no tak ale rosołek to już wywar z mięsa kłuci się z zasadą veget ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
kksiezniczka | Post #7 Ocena: 0 2010-02-02 17:37:26 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Cytat: 2010-02-02 17:34:54, krakn napisał(a): Cytat: 2010-02-02 17:20:03, klaudiasynder napisał(a): Nie jem mięsa, a kotlety przed wrzuceniem na olej trzeba ugotować w wodzie z Vegeta. uuu masakra ![]() ![]() ![]() kiedyś usiłowałem coś takiego zjeść ale wylądowało w koszu ![]() no dobra, ale nie rozumiem dlaczego chcesz truć swoje zdrowe w jakiś tam sposób jedzenie to przecież możesz też korzystać z innych dodatków, innych smaków, sądzę ze wrzucenie jarzyn czy grzybów posolenie da podobny jak nie lepszy efekt Vegeta nie jest przyprawą sama w sobie jest po prostu zbiorem suszu i soli + chemiczny syf. Skoro eksperymentujesz na zdrowo to trzymaj fason do końca ![]() na zdrowie ![]() Cytat: 2010-02-02 17:28:05, kksiezniczka napisał(a): Ja tez dodawałam albo rosołek,albo zioła i były dobre ![]() no tak ale rosołek to już wywar z mięsa kłuci się z zasadą veget ![]() Ale to nie miało być wegetariańskie danie tylko po prostu danie ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
Vivienne | Post #8 Ocena: 0 2010-02-02 17:43:03 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Juz od dawna nie uzywam przypraw w proszku, zupek i calej tej chemii.
A skoro juz poruszylismy temat wegetarianizmu, przygotowywalam prawdziwe kotletu sojowe: Soja namoczona przez cala noc, ugotowac (ale wczesniej wode nalezy zmienic) W grugim garnku dusic warzywa: marchweke, pietruszke, pora, selera i kapuste. Soje zemlec z warzywami. Obtoczyc w panierce. Podawac z ulubionym sosem. (Bez vegety) |
Post #9 Ocena: 0 2010-02-02 17:44:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kksiezniczka | Post #10 Ocena: 0 2010-02-02 17:45:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Ja tez kiedys robiłam kotlety sojowe z soi.Fakt że sporo czasu to zajmuje,ale można zrobić duuużo i zamrozić
...Wehikuł czasu to byłby cud...
|