
6 zoltek przekladam do miski, dodaje 5 lyzeczek cukru pudru oraz lyzeczke lub dwie aromatu waniliowego i mieszam razem -robie to w plastikowej misce na parze(garnek z woda)zeby sie lepiej ze soba polaczylo
Do masy dodaje mascarpone (2 opakowania z Tesco) oraz mala smietane i miksuje , az calkowicie polaczy się z masa jajeczna.
Do kawy mozna dodac likier (zalezy od gustu) nigdy nie dodaje juz cukru do kawy (jest zdecydowanie za slodkie)
Biszkopty zanurzam w zimnej kawie na chwilke W plaskim naczyniu ukladam warstwe biszkoptow, zalewam je masa. Na niej ukladam nastepna warstwe namoczonych biszkoptow, zalewam masa
Czynnosc jeszcze raz powtarzam (liczba warstw zalezy od wielkosci naczynia, czasem bedzie ich wiecej, czasem mniej, na gorze ma byc masa).Posypuje czekolada
Naczynie wstawiam na co najmniej 4 godziny (albo jeszcze lepiej na cala noc - zalezy jak bardzo mnie korci

a pozniej wyrzerka
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )