|
Postów: 4 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-01-15 23:06:51 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andreek | Post #2 Ocena: 0 2010-01-15 23:15:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2008 Skąd: S.Yorkshire |
Chicken Pakora
Ingredients * 1 pound gram flour * 2 teaspoons of salt * 2 teaspoons of red chilli powder * 1 teaspoon of tumeric powder * 1 teaspoon of garam masala * 2 teaspoons of dry, whole coriander * Pinch of yellow colour * 3 eggs * 2 tablespoons of cold water * Oil for deep frying To Make The Dish 1. First prepare the batter for the chicken. 2. Place the flour in a bowl than add all the above ingredients and mix well. 3. Add water gradually and mix to a smooth batter. 4. Boil the chicken well. 5. Heat the oil in a Wok and dip the chicken. 6. Fry on medium heat until golden brown. Serve with salad - lettuce, tomato - as garnish. ![]() ![]() |
Jamesmk2003 | Post #3 Ocena: 0 2010-07-14 22:47:39 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 12-06-2010 Skąd: Toronto |
Jak chcesz Chicken Pakora to idz do Hinduskiego sklepu i popros o Pakora Mix for Chicken Pakora. Kosztuje grosze i masz orginalna Indujska mieszanke i przepis jak zrobic. Zapewne bedzie potrzebny yogurt i troche warzyw. Po co kombinowac jak mozesz ugotowac orginalna potrawe. Sprzedaja te rzeczy w malych pudelkach i jest tego cale mnostwo. Milego Pakora z Indora. Zdziwisz sie jakie to latwe. Co jak co ale sklepy Hinduskie uginaja sie od ziol i mieszanek do gotowania.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-07-14 23:08:02 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-07-15 04:06:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|