
Str 51 z 200 |
|
---|---|
konrad202 | Post #1 Ocena: 0 2013-06-22 18:18:14 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-02-2011 Skąd: Londyn |
Rany, jakie pyszności... ja nawet jak mam konretny przepis na ciasto to mi ciężko idzie...
![]() |
tomekjak | Post #2 Ocena: 0 2013-06-23 19:03:22 (12 lat temu) |
Z nami od: 07-01-2011 Skąd: Londyn |
No, super to wygląda
![]() ![]() |
justyna1981 | Post #3 Ocena: 0 2013-07-03 17:08:29 (12 lat temu) |
Z nami od: 07-01-2011 Skąd: Londyn |
A czy ktoś ma może sprawdzony przepis na Rafaello? Ale takie na biszkopcie, a nie na herbatnikach? Coś takiego jak tutaj:
![]() W internecie jest pełno, ale może ktoś ma coś wypróbowanego. |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2014-08-02 09:58:34 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Wczoraj robiony
![]() Korzystalam z tego przepisu znalezionego na jednej z grup na fb ![]() Ja mialam blache 20/30 cm. Uzylam herbatnikow Rich Tea .Zamiast orzechow dalam migdaly . Bananow zuzylam 5 nie 3 . Czekolade staralam na zwyklej tarce do warzyw . [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 02-08-2014 10:06 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
KAWA | Post #5 Ocena: 0 2014-08-02 18:57:54 (11 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2005 Skąd: Bedfont |
Ewcia ciasto zrobilam, wyglada przepysznie, slina mi cieknie po brodzie ale mam nadzieje ze na jutro dla gosci styknie
![]() ![]() |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2014-08-02 20:21:44 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2014-08-02 18:57:54, KAWA napisał(a): Ewcia ciasto zrobilam, wyglada przepysznie, slina mi cieknie po brodzie ale mam nadzieje ze na jutro dla gosci styknie ![]() ![]() Fotke strzel i mi podeslij to poslinimy sie obie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
boszka8 | Post #7 Ocena: 0 2014-10-04 13:52:07 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Przepis bardzo prosty na "szarlotkę sypaną" składniki
![]() |
ruuuda | Post #8 Ocena: 0 2014-10-04 19:44:19 (11 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Powiedzcie mi jakiego oleju do ciast uzywacie , chodzi mi teraz np. o angielski olej. Mam kilka ciast , gdzie musze uzyc oleju. Z reguly uzywalam polskiego oleju (rzepakowy), ale teraz bym moze sie juz "przezucila na tutejszy"
![]() Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
Turefu | Post #9 Ocena: 0 2014-10-04 20:08:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Cytat: 2014-10-04 19:44:19, ruuuda napisał(a): Powiedzcie mi jakiego oleju do ciast uzywacie , chodzi mi teraz np. o angielski olej. Mam kilka ciast , gdzie musze uzyc oleju. Z reguly uzywalam polskiego oleju (rzepakowy), ale teraz bym moze sie juz "przezucila na tutejszy" ![]() Ja uzywam slonecznikowego z Tesco, bo tam najczesciej robie zakupy. Jest w porzadku. |
ruuuda | Post #10 Ocena: 0 2014-10-04 20:25:09 (11 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Dzisiaj robilam "shreka" lub jak kto woli runo lesne lub szpinakowe ciasto . Mam 1.5szkl. oleju do ciasta i jak na zlosc troszke mi braklo, wyszla szkl. i troszke . Naszczescie ciasto mi sie upieklo i nie jest suche.
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|