MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Torty i ciasta

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 200 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 198 | 199 | 200 ] - Skocz do strony

Str 6 z 200

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2009-10-27 19:07:28 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Hwojtek...wielkie dzieki...czytalam wczesniej na stronie angielskiej i tak mi sie wydawalo ,ze musi byc specjalna drukarka a moje pytanie wynikalo miedzy innymi stad,ze rozmawialam w pracy z pewna pania i ona stwierdzila ,ze trzeba po prostu wydrukowac zdjecie i uzyc sugarpaper ale nie bardzo byla sklonna wytlumaczyc jak;-)wiec nie bardzo mi sie chcialo wierzyc ze to takie hop siup i wolalam sie upewnic...czyli z tego wynika ze potrzebuje specjalnej drukarki :-]a nie zwyklej jaka mam w domu tak jak sugerowala owaz niewiasta(zdaje sie ,ze trzeba zaufac slowom piosenkarza...nie wierz nigdy kobiecie;-))albo owaz kobiecina 1.chciala mnie zbyc 2.nie wiedziala o czym mowi ...a moze sa jeszcze inne sposoby ?nie wiem jutro babsko przycisne do muru :-]i powiem ,ze mi jakies glupoty wciskala a ja glupia sluchalam jak malowane ciele;-)jak sie czlowiek nie zna uwierzy we wszystko:-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-10-27 19:14:22 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2009-10-27 19:16:50 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-10-27 19:14:22, roza644 napisał(a):
To nie słuchaj jakiejś kobieciny, która nie wie o czym mówi tylko podreptaj do cukierni, w której robią ciasta z nadrukami i zapytaj ile kosztuje wykonanie samego nadruku (wydrukowania zdjęcia na papierze waflowym o ile się nie mylę) bez zamawiania ciasta ;-)8-)

Ty to Roza cwana bestia jestes:-]:-W podreptam a co;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-10-27 20:26:09 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-11-10 21:13:47 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-11-10 21:15:41 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2009-11-19 19:02:03 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

dobry wieczor Panstwu:-]potrzebuje sprawdzony przepis na sernik:-W:-W:-Wrobilam juz wedlug kilku przepisow i zaden nie spelnil moich oczekiwan:-? czekam na wasze przepisy ...moze ktos ma jakis przepis ,ktory moze polecic,wyprobowany przez wasze babcie,mamy czy was same...moze jestem za wybredna i daze do perfekcjonizmu ale marzy mi sie taki wilgotny ,ciezki sernik na niezbyt grubym spodzie .:-] pomozecie?

Do góry stronyOffline

sadrik67

Post #8 Ocena: 0

2009-11-19 19:44:57 (16 lat temu)

sadrik67

Mężczyzna

Z nami od: 08-11-2009

Cytat:

2009-05-25 15:09:52, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
czesc mam pytanie odnosnie ciast i tortow.kilkakrotnie w mojej pracy anglicy mieli szanse probowac ciast mojego wypieku.zasmakowaly im i pytaja o mozliwosc zakupu.czy ktos moglby mi powiedziec ile moge policzyc za tort o srednicy 24 cm lub ciasto przy wymiarze blachy40/30 cm? Z tej blachy wychodzi okolo 30 kawalkow.nie uzywam iceing do dekoracji ciast bo oprocz wygladu wazny jest dla mnie smak .dziekuje za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam

Witam:-D Ostatnio mojej żony siostra za tort urodzinowy dla swojego synka,wagi 2,5kg. zapłacila 17£,,mysle ze spokojnie mozesz liczyc sobie 20do30£ za pyszne ciasto:-D

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-11-19 19:57:15 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2009-11-20 13:40:38 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

dzieki darek za podpowiedz .wyslalam ci pw.jezeli jeszcze ktos moze dorzucic swoj przepis na sernik bylabym wdzieczna:-]

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 200 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 198 | 199 | 200 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,