Str 31 z 200 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-04-29 15:04:47 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2012-04-29 15:30:38 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2012-04-29 16:20:43 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-04-29 15:04:47, edzia78 napisał(a): Danus-wlasnie siedzi w piekarniku jablecznik na kruchym ciescie ![]() ![]() ![]() |
fafik78 | Post #4 Ocena: 0 2012-04-29 17:46:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2011 Skąd: PO12 |
my właśnie kończymy torcik na bitej śmietanie z owocami
![]() [ Ostatnio edytowany przez: fafik78 29-04-2012 17:51 ] |
justin1976 | Post #5 Ocena: 0 2012-04-29 19:38:20 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-06-2007 Skąd: Londyn/Croydon |
Cytat: 2012-04-29 14:52:35, Mama-Myszy napisał(a): Justin, w cakekrafcie mozesz dostac food colouring dust ![]() O wlasnie cos takiego, sa tez roznego rodzaju geste pasty, ktorymi mozesz zakolorowac ciasto badz smietane i one nie rozwadniaja jej jak te kolory z dr oetkera. Dzięki Mama-Myszy... Ja widziałam właśnie podobne barwniki, ale byłam pewna czy nadają się do barwienia śmietany... |
|
|
Dodziunia | Post #6 Ocena: 0 2012-04-29 19:51:51 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-05-2007 Skąd: Derby |
a czy tym specyfikiem mozna tez barwic ciasto i po wyjeciu z piekarnika bedzie dalej kolorowe?? bo ja ostatnio dodalam barwnik do biszkopta byl piekny zielony,ale po wyjeciu z piekarnika barwa znikla
![]() ![]() |
Samurajka | Post #7 Ocena: 0 2012-04-29 20:04:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Cytat: 2012-04-29 19:51:51, Dodziunia napisał(a): a czy tym specyfikiem mozna tez barwic ciasto i po wyjeciu z piekarnika bedzie dalej kolorowe?? bo ja ostatnio dodalam barwnik do biszkopta byl piekny zielony,ale po wyjeciu z piekarnika barwa znikla ![]() ![]() A dodawalas barwink w plynie czy proszku? A moze by tak kisiel sprobowac dodac? Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |
calineczka2 | Post #8 Ocena: 0 2012-05-02 14:39:08 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-10-2010 Skąd: Miasto |
A powiedzcie mi czy uzwaliscie tej angielskiej zelatyny?Nadaje sie do tortow?
|
calineczka2 | Post #9 Ocena: 0 2012-05-02 14:47:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-10-2010 Skąd: Miasto |
Czy ten barwnik bedzie dobry do masy smietanowej?Czy nie rozwodni mi masy?
|
Samurajka | Post #10 Ocena: 0 2012-05-02 16:41:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Cytat: 2012-05-02 14:39:08, calineczka2 napisał(a): A powiedzcie mi czy uzwaliscie tej angielskiej zelatyny?Nadaje sie do tortow? wedlug mnie niczym sie nie rozni od polskiej,moze tylko ze osobiscie daje troszke mniej wody niz podane na opakowaniu. Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |