
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 3 z 9 |
|
---|---|
vitaclub | Post #1 Ocena: 0 2009-03-31 18:27:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2008 |
a ja polecam zielona herbate z jasminem- cudo
![]() ![]() alive
|
Rrrr | Post #2 Ocena: 0 2009-03-31 19:33:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2005 Skąd: UK |
kawa po irlandzku (irish coffee). ta kapitanska to pewnie jakas jej odmiana. obie sa dobre
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2009-03-31 19:43:30 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2009-03-31 19:44:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2009-03-31 15:22:49, galadriel napisał(a): aha i jeden kolega z pracy slodzil kawe miodem ale z miodem wole herbate,jednak mimo wszystko Miod rozgrzany do temperatury powyzej 40 stopni Celsjusza traci wszystkie swoje zalety, pozostaje tylko "czyms slodkim" nie rozniacym sie od melasy z buraka cukrowego. Nie nalezy marnowac miodu rozgrzewajac go do tak wysokiej temperatury. |
Post #5 Ocena: 0 2009-03-31 19:54:01 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Rrrr | Post #6 Ocena: 0 2009-03-31 20:00:19 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2005 Skąd: UK |
jako "dodatek smakowy" lepszy jest syrop klonowy dobrej jakosci. i do kawy i do herbaty
![]() lepszy smak i - podobno - ma mniej kalorii niz cukier. |
andyopole | Post #7 Ocena: 0 2009-03-31 20:01:10 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
U mnie w domu (tatko jest pszczelarzem) latem pijamy miodek z woda mineralna, lodem i sokiem z cytryny. Znakomicie gasi pragnienie.
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2009-03-31 20:04:06 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2009-03-31 20:00:19, Rrrr napisał(a): jako "dodatek smakowy" lepszy jest syrop klonowy dobrej jakosci. i do kawy i do herbaty ![]() lepszy smak i - podobno - ma mniej kalorii niz cukier. Tez lubie, np. polac nalesniki. Tyle ze w stanie nierozcienczonym jest cholernie slodki..... |
Post #9 Ocena: 0 2009-03-31 20:11:52 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #10 Ocena: 0 2009-03-31 20:17:12 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2009-03-31 20:11:52, czarodziejka napisał(a): Cytat: 2009-03-31 20:04:06, andyopole napisał(a): Cytat: 2009-03-31 20:00:19, Rrrr napisał(a): jako "dodatek smakowy" lepszy jest syrop klonowy dobrej jakosci. i do kawy i do herbaty ![]() lepszy smak i - podobno - ma mniej kalorii niz cukier. Tez lubie, np. polac nalesniki. Tyle ze w stanie nierozcienczonym jest cholernie slodki..... A gdzie mogę kupić syrop klonowy w UK, w jakich sklepach? Zawsze sprowadzalem sobie z USA, a teraz to panisko jestem, jutro podjade do WINCO i sobie kupie. Szukaj pod nazwa "maple syrup" lub "maple sugar". |