Str 3 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-03-29 17:33:12 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kasiapoz | Post #2 Ocena: 0 2009-03-29 17:56:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-08-2008 |
trzymajcie sie jollen i nic nie pomieszajcie to oklanie tak jak powinno byc....i zawsze nba delikatnym ogniu....zeby ich nie poszarpalo smacznego.....
moze rolady w sosie o tego...? |
LiLia38 | Post #3 Ocena: 0 2009-03-29 19:25:04 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-02-2009 Skąd: luton |
w Polsce robilam je z miesem i tu tez.pyszne
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2009-03-30 08:35:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2009-03-30 09:55:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
pieogi moje ulubione to ruskie i z kasza gryczan kalsyczne kaszubskie
![]() ruskie: pol na pol ugotowane ziemniaki i twarog, do tego podsmazona cebulka i dzuo pieprzu..musza byc konkretne i sol... a z kasza: zmiast ziemnkow kasza..i reszta tak samo...mowie wam bez zadnego miesa w srodku, bo na wierzch sie polewa skwarkami...rewelacja... ja zawsze robi wieksza ilosc i zamrazam..a pozniej mam na szybki obiad... |