MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaki farsz do pierogów?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Postów: 24

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-03-28 13:40:39 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-03-28 13:47:10 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #3 Ocena: 0

2009-03-28 14:03:12 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #4 Ocena: 0

2009-03-28 14:05:30 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

minimini

Post #5 Ocena: 0

2009-03-28 14:09:55 (16 lat temu)

minimini

Posty: 48

Mężczyzna

Z nami od: 20-12-2008

Skąd: England

Ja robie pierogi z takim farszem:
-ugotowac ziemniaki posolone
zmielic lub zgniesc je tak jak do kopytek i zostawic do ostygniecia
-obrac 1 lub 2 dwie cebule
pokroic w kostke i na 1 lyzce smalcu lub oleju podsmazyc az sie zarumieni
-kielbaske lub boczus pokroic w kostke i takze podsmazyc

Potem wszystko razem wymieszac i doprawic sola i pieprzem.Mozesz dosypac troche wiecej pieprzu to bedzie smaczniejsze.

Zycze smacznego.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Motylek_x3

Post #6 Ocena: 0

2009-03-28 14:10:51 (16 lat temu)

Motylek_x3

Posty: 62

Kobieta

Z nami od: 16-11-2008

Skąd: Londyn

A ja uwielbiam słodkie pierogi z serem,ale mi narobiliście smaku.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kinga77

Post #7 Ocena: 0

2009-03-28 14:16:16 (16 lat temu)

kinga77

Posty: 1785

Kobieta

Z nami od: 04-08-2008

Skąd: UK

Cytat:

2009-03-28 13:47:10, vicealigator napisał(a):
Kiedys na Podlasiu poczestowano mnie pierogami z kasza gryczana.
Nie znam proporcji, ale ugotowana kasze mieszalo sie z przesmazona cebula i twarogiem. I koniecznie duzo pieprzu

Robiłam kiedyś pierogi z ciasta jak na kopytka,a farsz to właśnie kasza gryczana,ser biały,albo feta,cebula i podsmażony wędzony boczek.Pierogów się nie gotuje tylko smaży na patelni-pycha

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Motylek_x3

Post #8 Ocena: 0

2009-03-28 14:18:00 (16 lat temu)

Motylek_x3

Posty: 62

Kobieta

Z nami od: 16-11-2008

Skąd: Londyn

A moze poszukaj w Googlach ja np zawsze robiłam tradycyjne naleśniki z serem albo z dżemem a tam znalazłam takie naleśniki i już nawet eksperymentowałam no i jestem zadowolona. http://www.we-dwoje.pl/pierozki;warzywne,artykul,8068.html

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #9 Ocena: 0

2009-03-28 14:44:57 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kasiapoz

Post #10 Ocena: 0

2009-03-28 20:02:06 (16 lat temu)

kasiapoz

Posty: 57

Kobieta

Z nami od: 10-08-2008

pomysl o oryginalnych ruskich to cud pozdrawiam Tlenka i innych zwollnenikow ...
daj znac jak potrzebujesz proporcji lekko ostrawe z duza iloscia cebulki dobrze wysmazonej.... moj maz je robi szybciej niz czsami ja ugotuje zupe hahaha

wariat....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,