MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak przyrządzić pstrąga?

 

Postów: 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mysiapysia

Post #1 Ocena: 0

2009-03-26 12:48:05 (16 lat temu)

mysiapysia

Posty: n/a

Konto usunięte

kupilam wczoraj w tesco trouta czyli pstraga wypatroszonego i chcialabym zrobic na obiad z piekarnika , najlepiej jakby był faszerowany ciekawym nadzieniem, chętnie spróbuje ceikawego i sprawdzoneg przez forumowiczów przepisu, jesli ktos takowy posiada niech sie pochwali, z gory dzieki ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

beata76

Post #2 Ocena: 0

2009-03-26 13:07:33 (16 lat temu)

beata76

Posty: 1206

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Skąd: Londyn

Ja zawsze posypuje gruboziarnista sola i pieprzem,klade na niego plasterki cytryny,troche chilli i zielona pietruszke lub koperek.Owijam folia aluminiowa i ok 30-40min do piekarnika.na koniec odwijam troche folie zeby przypiekl sie troszke z wierzchu.
niestety niemam pojecia co mogloby byc nadzieniem do takiej ryby:-)
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

chinczyk

Post #3 Ocena: 0

2009-03-26 13:14:24 (16 lat temu)

chinczyk

Posty: 2935

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!!

ja do srodka laduje plasterki cytryny,liscie szpinaku,duzo pieprzu i pieke w folii okolo 25-30minut na 170C.potem odwijam i pieke okolo 3-6 minut na wiekszej temperaturze
yyy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-03-26 13:21:24 (16 lat temu)

anna69

Posty: 6324

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: W Yorkshire

A ja polecam pstraga z tymiankiem(siwerzym) i zmiast cytryny do srodka trawe cytrynowa i platki migdalow i ociupinka maselka...to wszytko do srodka...razem z sola..wierch skropic cytryna i natrzec sola i pieprzem, zawinac w folie(uwaga ta bardzej swiecoica strona do srodka..tzn ona ma owijac rybe...a mniej na zewnatrz...ta bardzij swiecaca odbija cieplo, wiec bedziec podwyzrszac temperature w srodku) i na jakies 20min na 190C:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #5 Ocena: 0

2009-03-28 09:21:25 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #6 Ocena: 0

2009-03-28 09:26:22 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

muminka

Post #7 Ocena: 0

2009-05-11 19:17:44 (16 lat temu)

muminka

Posty: 17

Kobieta

Z nami od: 24-04-2009

Skąd: london

pstrag bardzo dobrze smakuje z farszem cebulowo czosnkowo kaparowym.

cebulke pokroic w piorka czosnek posiekac dodac kapary. podsmazyc to na patelni na maselku doprawic sola i pieprzem i podlac bialym wytrawnym winem. chwile poddusic zeby cebulka zmiekla. wystudzic i chlodnym nafaszerowac. spiac wykalaczkami i wstawic w folii do piekarnika na pol godziny z termoobiegiem. na koniec skropic obficie cytryna i gotowe. Bardzo smaczne i zdrowe. Ryba ma duzo dobrych tluszczow ktore pozytywnie wplywaja na stan skory wlosow i uzebienia.
dentalpoland.com

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

 

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,