
|
Postów: 6 |
|
---|---|
mysiapysia | Post #1 Ocena: 0 2009-03-26 12:48:05 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
kupilam wczoraj w tesco trouta czyli pstraga wypatroszonego i chcialabym zrobic na obiad z piekarnika , najlepiej jakby był faszerowany ciekawym nadzieniem, chętnie spróbuje ceikawego i sprawdzoneg przez forumowiczów przepisu, jesli ktos takowy posiada niech sie pochwali, z gory dzieki
![]() |
beata76 | Post #2 Ocena: 0 2009-03-26 13:07:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Ja zawsze posypuje gruboziarnista sola i pieprzem,klade na niego plasterki cytryny,troche chilli i zielona pietruszke lub koperek.Owijam folia aluminiowa i ok 30-40min do piekarnika.na koniec odwijam troche folie zeby przypiekl sie troszke z wierzchu.
niestety niemam pojecia co mogloby byc nadzieniem do takiej ryby ![]() Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
chinczyk | Post #3 Ocena: 0 2009-03-26 13:14:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
ja do srodka laduje plasterki cytryny,liscie szpinaku,duzo pieprzu i pieke w folii okolo 25-30minut na 170C.potem odwijam i pieke okolo 3-6 minut na wiekszej temperaturze
yyy
|
anna69 | Post #4 Ocena: 0 2009-03-26 13:21:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
A ja polecam pstraga z tymiankiem(siwerzym) i zmiast cytryny do srodka trawe cytrynowa i platki migdalow i ociupinka maselka...to wszytko do srodka...razem z sola..wierch skropic cytryna i natrzec sola i pieprzem, zawinac w folie(uwaga ta bardzej swiecoica strona do srodka..tzn ona ma owijac rybe...a mniej na zewnatrz...ta bardzij swiecaca odbija cieplo, wiec bedziec podwyzrszac temperature w srodku) i na jakies 20min na 190C
![]() |
Post #5 Ocena: 0 2009-03-28 09:21:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-03-28 09:26:22 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
muminka | Post #7 Ocena: 0 2009-05-11 19:17:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 24-04-2009 Skąd: london |
pstrag bardzo dobrze smakuje z farszem cebulowo czosnkowo kaparowym.
cebulke pokroic w piorka czosnek posiekac dodac kapary. podsmazyc to na patelni na maselku doprawic sola i pieprzem i podlac bialym wytrawnym winem. chwile poddusic zeby cebulka zmiekla. wystudzic i chlodnym nafaszerowac. spiac wykalaczkami i wstawic w folii do piekarnika na pol godziny z termoobiegiem. na koniec skropic obficie cytryna i gotowe. Bardzo smaczne i zdrowe. Ryba ma duzo dobrych tluszczow ktore pozytywnie wplywaja na stan skory wlosow i uzebienia. dentalpoland.com |
|