Str 2 z 2 |
|
---|---|
incogutto | Post #1 Ocena: 0 2009-04-29 20:24:59 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2009 Skąd: londyn |
ja to robię ciasto na oko.tak się nauczyłem podpatrując kobiety w rodzinie.mąkę sparzam wrzątkiem i dodaję trochę oleju.ciasto jest wtedy lepsze i krócej się gotuje gotowe pierogi-polecam
|
Post #2 Ocena: 0 2009-04-29 20:36:05 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #3 Ocena: 0 2009-04-29 21:14:27 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
A to przepis na ciasto pierogowe mojego szczęścia:1/2 kg polskiej mąki,jedno żółtko,łyżeczka masła,ciepłej wody tyle by ciasto było elastyczne i mała uwaga,krótko gotować aldente
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Post #4 Ocena: 0 2009-10-29 11:26:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krunschwitz | Post #5 Ocena: 0 2009-10-29 11:35:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Widzę,że mamy te same kuchenne upodobania.
Ja kupiłem książkę 200 Wok Recipes i jadę po kolei.Pychota... Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
|
|
roztocz | Post #6 Ocena: 0 2009-10-29 14:43:00 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-05-2007 Skąd: Greenford |
daleki Wschod - prosze bardzo:
szczura dokladnie "obrac ze skorki", odciac ogon (uwaga strychnina), smazyc na glebokim oleju do zarumienienia ![]() podawac na cieplo Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.
|
krunschwitz | Post #7 Ocena: 0 2009-10-29 15:26:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Smakuje jak kurczak.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|