Postów: 16 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-03-17 12:49:33 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2009-03-17 16:28:32 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-03-18 13:51:33 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anneczka | Post #4 Ocena: 0 2009-03-18 15:20:00 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
To ja może podam przepis na "pierogi ruskie" też ze wschodu????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót
![]() |
Post #5 Ocena: 0 2009-03-18 15:23:50 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
stanislawski | Post #6 Ocena: 0 2009-03-18 15:59:20 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
No chyba, ze to pierogi z Wladywostoku...
|
Post #7 Ocena: 0 2009-03-18 16:45:23 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-03-18 17:04:56 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anneczka | Post #9 Ocena: 0 2009-03-18 17:09:32 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Cytat: 2009-03-18 16:45:23, sarusm napisał(a): A ja sie tych ruskich przyczepie, choc faktycznie nie ten watek ![]() Prosze o przepis na sprawdzone ciasto. U mnie w domu nie robilo sie pierogow ( jestem za slaska ,wiec raczej kluski ![]() ja mam 2 przepisy na ciasto, jeden to mąka, gorąca przegotowana woda do ugniecienia gdy ciasto przestyga dodaje jajko, ciasto jest mięciutkie i smaczne ale nie wolno za bardzo się ociągać z klejeniem ![]() W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót
![]() |
Post #10 Ocena: 0 2009-03-18 18:29:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|