Str 3 z 5 |
|
---|---|
anielka | Post #1 Ocena: 0 2009-03-13 20:21:09 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Flaczki to my tez lubimy.
W Polsce od czasu do czasu zamawialam w sklepie zoladek wolowy i moj maz bawil sie w kucharza.Tu widzialam tez cale zoladki na markecie ale jakos nie moge sie przelamac zeby kupic. Za to czesto gotuje zupe a'la flaczki z zoladkow drobiowych. Pycha. |
Post #2 Ocena: 0 2009-03-13 20:25:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-03-13 20:33:01 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-03-13 20:35:44 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-03-13 20:52:54 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2009-03-13 20:56:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
ale mięsko dobre
![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
anielka | Post #7 Ocena: 0 2009-03-13 21:04:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat: 2009-03-13 20:25:40, ciupek napisał(a): Cytat: 2009-03-13 19:59:06, krakn napisał(a): no tak, ale rybę powinno się w sumie tylko posypać solą ziołami i mąką i nic więcej to wystarczy by zapobiec wysychaniu mięsa, ładowanie w ciasto to barbarzyństwo no chyba ze ryba śmiec A co to sa teczaki? Co do rybek to ja uwielbiam halibuta smazonego (obtoczony w samej mace)i do tego szpinak(na oliwie z czosnkiem,sola i pieprzem) |
Post #8 Ocena: 0 2009-03-13 21:07:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2009-03-13 21:08:54 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anielka | Post #10 Ocena: 0 2009-03-13 21:22:20 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
O nie!!!!
Tylko nie pstrag!!!! Kiedys moj maz pracowal obok hodowli pstragow i przywozil tyle tego do domu ze nie moge patrzec na pstragi. Juz chyba slimaka szybciej bym zjadla ![]() |