MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kuchnie świata

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anielka

Post #1 Ocena: 0

2009-03-13 20:21:09 (16 lat temu)

anielka

Posty: 1113

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Skąd: Londyn/Hanwell

Flaczki to my tez lubimy.
W Polsce od czasu do czasu zamawialam w sklepie zoladek wolowy i moj maz bawil sie w kucharza.Tu widzialam tez cale zoladki na markecie ale jakos nie moge sie przelamac zeby kupic.
Za to czesto gotuje zupe a'la flaczki z zoladkow drobiowych.
Pycha.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2009-03-13 20:25:40 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #3 Ocena: 0

2009-03-13 20:33:01 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #4 Ocena: 0

2009-03-13 20:35:44 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #5 Ocena: 0

2009-03-13 20:52:54 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #6 Ocena: 0

2009-03-13 20:56:13 (16 lat temu)

krakn

Posty: 40201

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Skąd: Caterham

ale mięsko dobre :))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

anielka

Post #7 Ocena: 0

2009-03-13 21:04:41 (16 lat temu)

anielka

Posty: 1113

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Skąd: Londyn/Hanwell

Cytat:

2009-03-13 20:25:40, ciupek napisał(a):
Cytat:

2009-03-13 19:59:06, krakn napisał(a):
no tak, ale rybę powinno się w sumie tylko posypać solą ziołami i mąką i nic więcej to wystarczy by zapobiec wysychaniu mięsa, ładowanie w ciasto to barbarzyństwo
no chyba ze ryba śmiec

No czyli tradycyjny angielski F&C tu sie nawet ryby nie soli przed smazeniem.Tzw olej z ciastem i odrobina ryby.Dla mnie rybka to przede wszystkim szczupak,albo sandacz pieczony,(z braku laku na Wigilie upieklem teczaki),ewentualnie rybka po grecku.Dobra jest tez ryba maslana ale dawno nie mialem okazji widziec w sklepach maslany.Dziwie sie tym co kupuja Pange,rybe ktora zyje w scieku gorszym niz najbrudniejszy odcinek chocby Tamizy i maja nadzieje ze sie zdrowo odzywiaja.Jeszcze stek z rekina jak mi sie znow trafi oazja to znow sie skusze...


A co to sa teczaki?

Co do rybek to ja uwielbiam halibuta smazonego (obtoczony w samej mace)i do tego szpinak(na oliwie z czosnkiem,sola i pieprzem)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2009-03-13 21:07:04 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #9 Ocena: 0

2009-03-13 21:08:54 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anielka

Post #10 Ocena: 0

2009-03-13 21:22:20 (16 lat temu)

anielka

Posty: 1113

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Skąd: Londyn/Hanwell

O nie!!!!
Tylko nie pstrag!!!!

Kiedys moj maz pracowal obok hodowli pstragow i przywozil tyle tego do domu ze nie moge patrzec na pstragi.
Juz chyba slimaka szybciej bym zjadla:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,