Str 5 z 6 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-03-13 14:14:30 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
chinczyk | Post #2 Ocena: 0 2009-03-13 14:15:23 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Cytat: 2009-03-13 14:14:30, vicealigator napisał(a): Cytat: 2009-03-13 14:12:16, chinczyk napisał(a): dzial kulinarno-drinkowy ![]() Jak bedziecie grzeczni, to wujek vice poda nawet przepisy na swoje sprawdzone wodki i nalewki to jak podasz ja podam przepis i technologie na pedzenie bimbru ![]() yyy
|
Webmaster | Post #3 Ocena: 0 2009-03-13 14:27:20 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Zapraszam do nowego działu o roboczej nazwie "Kulinaria"
![]() Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2009-03-13 14:30:51 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Psyche13 | Post #5 Ocena: 0 2009-03-13 14:37:48 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 20-11-2008 Skąd: Londyn- Harrow |
Cytat:
.dziekujemy slicznie...a teraz moze by tak wkleic w dzial te tematy , ktore juz byly na forum..np. Co dzis na obiad" ..zeby sie nie powtarzac..? ![]() Zawsze wysoko sobie cenię trafne riposty, które dużo bardziej niż stek bluzg trafiają "pod siódme żebro".
|
|
|
chinczyk | Post #6 Ocena: 0 2009-03-13 15:04:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Cytat: 2009-03-13 14:30:51, vicealigator napisał(a): Cytat: 2009-03-13 14:15:23, chinczyk napisał(a): Cytat: 2009-03-13 14:14:30, vicealigator napisał(a): Cytat: 2009-03-13 14:12:16, chinczyk napisał(a): dzial kulinarno-drinkowy ![]() Jak bedziecie grzeczni, to wujek vice poda nawet przepisy na swoje sprawdzone wodki i nalewki to jak podasz ja podam przepis i technologie na pedzenie bimbru ![]() Interesujace, bo ja w PL robilem to z kupnego spirytusu - oczywiscie z pominieciem podatku zwnaego akcyza. Wchodze w to - napisze po weekendzie czyli robiles nalewki... bimber to :cukier woda drozdze.potem trzeba przepedzic(destylowac) przez maszynerie kilka razy i otrzymamy calkiem dobry trunek,ktory potem mozna rozrobic z jakimis sokami owocowymi. yyy
|
Post #7 Ocena: 0 2009-03-13 15:06:36 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-03-13 16:27:42 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2009-03-13 16:40:24 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
chinczyk | Post #10 Ocena: 0 2009-03-13 17:22:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Cytat: 2009-03-13 16:40:24, ciupek napisał(a): A mozna tez uzywajac aparatury z deflagmatorem zrobic towar ktory nie smierdzi bimbrem ![]() bimber to rodzaj wodki i podobnie jak inne wodki np.siwucha zubrowka powinien miec swoj zapach i aromat yyy
|