MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kiełbaska swojej produkcji

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 29 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

balsamico

Post #1 Ocena: 0

2012-05-29 01:58:34 (13 lat temu)

balsamico

Mężczyzna

Z nami od: 28-05-2012

no cóż...za innych się nie wypowiadam bo to nie moja sprawa i tym bardziej za to co robią brać odpowiedzialności nie zamierzam

są tacy, którym wyszło, są tacy którym nie...widać do czego innego Ci ostatni są stworzeni:)

będzie kiedyś możliwość to osobiście Ci do domu paczkę podrzucę;)

a za życzenia dziękuję, przyjmując je za dobrą monetę;)
pozdrowienia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-05-29 06:50:46 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anielka

Post #3 Ocena: 0

2012-05-29 07:26:46 (13 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Ale temat odgrzebaliscie:-o

Mam nadz. balsamico, ze dasz rade.
Jesli potrzebujesz porad pisz do mnie na PW.

Powodzenia

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2012-05-29 07:29:17 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

miltonka

Post #5 Ocena: 0

2012-05-29 08:47:00 (13 lat temu)

miltonka

Kobieta

Z nami od: 01-07-2008

Witam!Wszystkich!czy macie jakies namiary na Anielke,potrzebuje nr tel.?

Do góry stronyOffline

balsamico

Post #6 Ocena: 0

2012-05-29 09:27:40 (13 lat temu)

balsamico

Mężczyzna

Z nami od: 28-05-2012

Cytat:

2012-05-29 06:50:46, ie2ox4 napisał(a):
Ja po dobrą kiełbasę jeździłem do Londynu. Wyrabiana na miejscu, widziałem jak, od kogo, chwaliłem. Liczyłem ż nie ma tak jakichś śmieci chemicznych, ale jakoś skończyło się. Zrobiłem przydomową "masarnie" i jakoś tam kręcę tych kilkanaście kilogramów na jeden raz. Duża rodzinka, więc z konsumpcją jakoś dajemy radę. Czy dobra? Wszyscy chwalą. Czy mówią prawdę? Jedzą to chyba tak. Co z "chemią"? Biorę z rzeźni więc mniej już dać nie mogę. Tyle co w mięsie, chodowanym w UK.
Wędzarnia elektryczna, praktyczne bezobsługowa, tylko wsypać trociny i ustawić czas i temperaturę. Polędwca, czy schab z takiej wędzarni uważam że jest lepszy niż te "lakierowane" wędliny, nawet w polskim sklepie.
Jeżeli chcesz zrobić "biznes", jak napisał przedmówca, daj Ci Boże.
Jeżeli robiłbyś jakiś pokaz promocyjny - daj znać, ludzie zobaczą jak to "kręcisz" i będziesz miał klientów-fanów.

myślę, że każdy kto ma tylko możliwość powinien sobie właśnie w taki "przydomowy" sposób, robić sobie i najbliższym coś dobrego.

O tym co jest w sklepach każdy już chyba wie i nie ma co atramentu (tudzież klawiatury) zużywać.

Mam nadzieję, że jednak zawsze znajdą się chętni by coś takiego kupić-ot chociażby z takiego powodu, że nie mają możliwości przygotowania tego samemu bądź też po prostu czasu.
Chemię na poziomie przygotowywania mam wyeliminowaną, może da radę sprowadzać mięso z Polski, z miejsc coś na kształt farm ekologicznych-ale pożyjemy zobaczymy.
Będzie możliwość - będą i pokazy promocyjne - w końcu czego się nie robi by zwiększyć satysfakcję odbiorcy zapewniającą mu sen spokojny i zdrowy;)

Nie napinam się, nie planuję również z sokołowem czy jbb walczyć, żyję w myśl zasady żyj i pozwól innym żyć więc na pewno nie będzie źle;)

Za dobre słowo w każdym bądź razie dziękuje;)

Do Anielki:
Dzięki za "głos". Nie będę ukrywał, że w pewien sposób Twoja historia jest dla mnie inspiracją i o tyle Cię podziwiam, że zaczynałaś tu zupełnie od zera, nie mając specjalnego pojęcia i rozeznania z czym i jak ugryźć temat wędzenia i swojskich wyrobów. Ja co prawda w Polsce zajmowałem się tym trochę dłużej ale tutaj mimo wszystko Ty jesteś dla mnie punktem odniesienia dla moich planów i zamierzeń dlatego na pewno nie raz i nie dwa "zbombarduję" Cię pytaniami;)
Pozdrawiam serdecznie

Do góry stronyOffline

anielka

Post #7 Ocena: 0

2012-05-29 21:09:28 (13 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Cytat:

2012-05-29 09:27:40, balsamico napisał(a):
Do Anielki:
... dlatego na pewno nie raz i nie dwa "zbombarduję" Cię pytaniami;)

Nie ma sprawy.

Trzymam kciuki.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2012-05-29 23:23:46 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Milo06

Post #9 Ocena: 0

2013-05-09 10:46:09 (12 lat temu)

Milo06

Kobieta

Z nami od: 02-07-2008

Witam, czy Wy jeszcze sprzedajecie w ilosciach dla duzej rodziny? Jak sie z Wami skontaktowac?

Do góry stronyOffline

ciotkaluta

Post #10 Ocena: 0

2014-10-18 12:52:24 (11 lat temu)

ciotkaluta

Kobieta

Z nami od: 19-06-2013

odświezam temat. buduje na ogródku grila z wedzarnią, jest juz prawie skonczony ale nigdzie nie mogę znaleść takiego małego blaszanego komina z ruchomym przepływem powietrza. czyli jak potrzeba to chce go zamknąć a jak nie to sobie otwieram. widział ktos tu takie ustrojstwo? :)
marlena

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Strona 29 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,