są tacy, którym wyszło, są tacy którym nie...widać do czego innego Ci ostatni są stworzeni

będzie kiedyś możliwość to osobiście Ci do domu paczkę podrzucę

a za życzenia dziękuję, przyjmując je za dobrą monetę

pozdrowienia
Str 29 z 30 |
|
---|---|
balsamico | Post #1 Ocena: 0 2012-05-29 01:58:34 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2012 Skąd: Londyn |
no cóż...za innych się nie wypowiadam bo to nie moja sprawa i tym bardziej za to co robią brać odpowiedzialności nie zamierzam
są tacy, którym wyszło, są tacy którym nie...widać do czego innego Ci ostatni są stworzeni ![]() będzie kiedyś możliwość to osobiście Ci do domu paczkę podrzucę ![]() a za życzenia dziękuję, przyjmując je za dobrą monetę ![]() pozdrowienia |
Post #2 Ocena: 0 2012-05-29 06:50:46 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anielka | Post #3 Ocena: 0 2012-05-29 07:26:46 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Ale temat odgrzebaliscie
![]() Mam nadz. balsamico, ze dasz rade. Jesli potrzebujesz porad pisz do mnie na PW. Powodzenia |
Post #4 Ocena: 0 2012-05-29 07:29:17 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
miltonka | Post #5 Ocena: 0 2012-05-29 08:47:00 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-07-2008 |
Witam!Wszystkich!czy macie jakies namiary na Anielke,potrzebuje nr tel.?
|
|
|
balsamico | Post #6 Ocena: 0 2012-05-29 09:27:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2012 Skąd: Londyn |
Cytat: 2012-05-29 06:50:46, ie2ox4 napisał(a): Ja po dobrą kiełbasę jeździłem do Londynu. Wyrabiana na miejscu, widziałem jak, od kogo, chwaliłem. Liczyłem ż nie ma tak jakichś śmieci chemicznych, ale jakoś skończyło się. Zrobiłem przydomową "masarnie" i jakoś tam kręcę tych kilkanaście kilogramów na jeden raz. Duża rodzinka, więc z konsumpcją jakoś dajemy radę. Czy dobra? Wszyscy chwalą. Czy mówią prawdę? Jedzą to chyba tak. Co z "chemią"? Biorę z rzeźni więc mniej już dać nie mogę. Tyle co w mięsie, chodowanym w UK. Wędzarnia elektryczna, praktyczne bezobsługowa, tylko wsypać trociny i ustawić czas i temperaturę. Polędwca, czy schab z takiej wędzarni uważam że jest lepszy niż te "lakierowane" wędliny, nawet w polskim sklepie. Jeżeli chcesz zrobić "biznes", jak napisał przedmówca, daj Ci Boże. Jeżeli robiłbyś jakiś pokaz promocyjny - daj znać, ludzie zobaczą jak to "kręcisz" i będziesz miał klientów-fanów. myślę, że każdy kto ma tylko możliwość powinien sobie właśnie w taki "przydomowy" sposób, robić sobie i najbliższym coś dobrego. O tym co jest w sklepach każdy już chyba wie i nie ma co atramentu (tudzież klawiatury) zużywać. Mam nadzieję, że jednak zawsze znajdą się chętni by coś takiego kupić-ot chociażby z takiego powodu, że nie mają możliwości przygotowania tego samemu bądź też po prostu czasu. Chemię na poziomie przygotowywania mam wyeliminowaną, może da radę sprowadzać mięso z Polski, z miejsc coś na kształt farm ekologicznych-ale pożyjemy zobaczymy. Będzie możliwość - będą i pokazy promocyjne - w końcu czego się nie robi by zwiększyć satysfakcję odbiorcy zapewniającą mu sen spokojny i zdrowy ![]() Nie napinam się, nie planuję również z sokołowem czy jbb walczyć, żyję w myśl zasady żyj i pozwól innym żyć więc na pewno nie będzie źle ![]() Za dobre słowo w każdym bądź razie dziękuje ![]() Do Anielki: Dzięki za "głos". Nie będę ukrywał, że w pewien sposób Twoja historia jest dla mnie inspiracją i o tyle Cię podziwiam, że zaczynałaś tu zupełnie od zera, nie mając specjalnego pojęcia i rozeznania z czym i jak ugryźć temat wędzenia i swojskich wyrobów. Ja co prawda w Polsce zajmowałem się tym trochę dłużej ale tutaj mimo wszystko Ty jesteś dla mnie punktem odniesienia dla moich planów i zamierzeń dlatego na pewno nie raz i nie dwa "zbombarduję" Cię pytaniami ![]() Pozdrawiam serdecznie |
anielka | Post #7 Ocena: 0 2012-05-29 21:09:28 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat: 2012-05-29 09:27:40, balsamico napisał(a): Do Anielki: ... dlatego na pewno nie raz i nie dwa "zbombarduję" Cię pytaniami ![]() Nie ma sprawy. Trzymam kciuki. |
Post #8 Ocena: 0 2012-05-29 23:23:46 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Milo06 | Post #9 Ocena: 0 2013-05-09 10:46:09 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-07-2008 |
Witam, czy Wy jeszcze sprzedajecie w ilosciach dla duzej rodziny? Jak sie z Wami skontaktowac?
|
ciotkaluta | Post #10 Ocena: 0 2014-10-18 12:52:24 (11 lat temu) |
Z nami od: 19-06-2013 Skąd: matlock |
odświezam temat. buduje na ogródku grila z wedzarnią, jest juz prawie skonczony ale nigdzie nie mogę znaleść takiego małego blaszanego komina z ruchomym przepływem powietrza. czyli jak potrzeba to chce go zamknąć a jak nie to sobie otwieram. widział ktos tu takie ustrojstwo?
![]() marlena
|