
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 28 z 30 |
|
---|---|
Nie_z_tej_bajki | Post #1 Ocena: 0 2011-07-17 01:22:50 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Jeden z wlascicieli polskiego sklepu w "mojej wiosce" zaczal sam robic kielbaske swojska - no po prostu palce lizac
![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Post #2 Ocena: 0 2012-01-25 12:43:32 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2012-01-25 12:47:59 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Unwinka | Post #4 Ocena: 0 2012-01-26 13:39:01 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2007 Skąd: Unwinkowo |
Cholera, ie2ox4 ale żeś odkopał(a) wątek, aż mi ślnka poleciała!
Zatem pytam.. Anielka, czy Wy jeszcze robicie kiełbache i szynki, które można od Was kupić????? Ja nawet bym po nie pojechała..... Ależ one pyszne były!! Jak ktoś ma namiar na sprawdzoną osobę, która robi domowej roboty kiełbasę dajcie znać! AU [ Ostatnio edytowany przez: Unwinka 26-01-2012 13:42 ] |
balsamico | Post #5 Ocena: 0 2012-05-28 11:52:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2012 Skąd: Londyn |
hej,
trochę odgrzebuje temat..ale w takich chyba zawsze warto ![]() nie wiem czy to do końca zgodne z "jedyną właściwą linią polityki forum" ale w razie co mogę podać namiar na siebie ![]() producentem na średnią czy dużą skalę (na razie- mam nadzieję ![]() ![]() zero chemii, konserwantów i innych wypełniaczy więc z czystym sumieniem mogę polecić ![]() i jako, że piszę po raz pierwszy jako zarejestrowany użytkownik (choć forum czytam regularnie od jakiegoś czasu) to witam Wszystkich ciepło i pozdrawiam, szczególnie tych miłośników kulinariów i dobrego smaku p.s. ukłony szczególne dla Ciupka za regularne dostarczanie video-inspiracji ![]() [ Ostatnio edytowany przez: balsamico 28-05-2012 11:53 ] |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-05-29 00:15:27 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2012-05-29 00:54:21 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
balsamico | Post #8 Ocena: 0 2012-05-29 01:25:48 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2012 Skąd: Londyn |
Cytat: 2012-05-29 00:15:27, ie2ox4 napisał(a): Przerabialiśmy już kiełbasy sprowadzane z Polski. Tamte jechały w busie-nie-chłodni. Na palecie, pies leżąc na nich, pilował ich. Tamten sprowadzający nie przyznawał się do ich produkcji. jako sprowadzający(ale też i to sam własnymi rękoma robiący) biorę podobnie jak w życiu codziennym dotyczącym każdej innej sprawy odpowiedzialność sprowadzane są z Polski tylko dlatego, że tutaj dopiero przeniosłem się niedawno i po prostu nie mam wszystkiego co mi jest potrzebne-ale to kwestia czasu ![]() ale nic przecież na siłę nikomu do ust nie wpycham |
balsamico | Post #9 Ocena: 0 2012-05-29 01:32:56 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-05-2012 Skąd: Londyn |
Cytat: 2012-05-29 00:54:21, wujek1979 napisał(a): eeeeeeeee tam,nieprzejdzie chyba ta kielbasa.Ja lubie wiedziec skad co jem,a balsamico,jeden post walnal i mysli,ze masarnie otworzy.Powodzenia. gdy kupujesz jbb lub sokołów to rozumiem, że wiesz co i skąd jesz? bo oprócz nazwy to niewiele ma wspólnego z tym co jest robione i sprzedawane w Polsce..ale masz rację..wiedzieć dobra rzecz ![]() jeden post? myślisz, że to da mi cokolwiek gdy napiszę tu, że mam coś dobrego? ![]() uwierz mi: o powodzenie pomysłu i działalności się nie boję ![]() ![]() ![]() tak czy inaczej tak zupełnie nie po polsku i nie w duchu polskiej mentalności odpowiem: smacznego ![]() [ Ostatnio edytowany przez: balsamico 29-05-2012 01:36 ] |
Post #10 Ocena: 0 2012-05-29 01:41:06 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|