Str 14 z 32 |
|
---|---|
Misia13 | Post #1 Ocena: 0 2020-04-02 23:01:10 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
W pracy.
|
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2020-04-03 00:49:34 (5 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Takie inne te swieta będą. Ani swieconki, ani Rezurekcji...
![]() |
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2020-04-03 20:44:12 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Suprise, suprise- w pracy!
A w sumei mialo byc wolne w tym roku o dziwo, ale wzielam nadgodziny bo przeciez nic sie nei dzieje, ani do restauracji nie mozna wyjsc, ani nic pozwiedzac, to co mi tam, tradycyjnie wiec, jak to swieta- w pracy. Jako pracoholik sie oczywiscie na to ciesze: D Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ListyzArni | Post #4 Ocena: 0 2021-03-18 01:41:24 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
zrobiłem drugi post, bo po przeniesieniu przez moderatora ,nie moglem juz go edytowac,zmienic części opisu i zdjęcia, ktore z Moje Niepokoje Koronawirus straciły sens w Wielkanoc - jak spędzacie i co gotujecie?
Cytat pochodiz z pierwszego posta w MOJE NIEPOKOJE KORONAWIRUS : EFKAKONEFKA33 NAPISAŁA 2020-03-24 (rok temu) ,,Jak ktoś jest sam i nie ma z kim pogadać, to dawajcie tutaj. Jesli nie checie publicznie, mozna tez do mnie na priv napisac, chetnie poswiece czas, w miare mozliwosci na rozmowe. Jesli nie do mnie, to moze ktos inny sie zadeklaruje do pogadania na wirtualnej kanapie,, Tak więc Ja sie Deklaruje: ListyzArni ZAPROSZENIE NA ŚWIĘTA POST EWY, ROZPOCZYNAJĄCY TEN TEMAT (rok temu) ZAINSPIROWAŁ MNIE DO PEWNEGO POMYSŁU, O KTÓRYM PROSZĘ PRZECZYTAJCIE PONIŻEJ ![]() Czesc, Gdy przeczytałem post Ewy,ktory będzie miał za chwile okrągłą rocznice wpadłem na pewien pomysł: Za chwile świeta.Część z nas nie zobaczy bliskich . Wiem co to samotność w obcym kraju . A w święta jest ona dla niektórych wyjątkowo doskwierająca. Ponieważ ja żyje w tym kraju ,sam chciałbym chętnym (jestem z Londynu) zaproponować możliwość rozmowy , luźnego pogadania: w dowolnej odpowiadającej wam formie , od pisania na messenger po rozmowę telefoniczną. Szczególnie zapraszam każdego kto ...obawia sie świąt w towarzystwie flaszki alkoholu. Nikogo nie mam zamiaru Terapeutyzować czy odwodzić od lampki wina . To,ze ja nie pije nie znaczy,ze jestem wrogiem trunków ![]() Ugoszczę Was rozmową na luzie, gadatliwością i uśmiechem .Może ktoś będzie tego potrzebował. Dla mnie takie rozmowy to chleb powszedni ![]() ![]() Lub ŚWIĄTECZNY SPACER W REALU Jeśli ktoś będzie święta sam spędzał,to zapraszam do spaceru w REALU ![]() ![]() Będzie tam dystans na świeżym powietrzu, wiec dosyć bezpieczne warunki. Pomijając występy jednego z mieszkańców (67lat ![]() ![]() Reasumując , piszcie na priv, zdzwonimy sie i może zobaczymy osobiście . A kto wie , może i Zajączka sie poszuka na ogrodzie ![]() Ostatnie Ognisko [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 18-03-2021 02:30 ] |
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2021-03-18 15:23:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2021-03-18 01:41:24, ListyzArni napisał(a): [LIST] Jeśli ktoś będzie święta sam spędzał,to zapraszam do spaceru w REALU ![]() ![]() Dzięki kolego za zaproszenie. Pewnie miłoby było przy pięknej pogodzie pospacerować, pogadać z tobą na łonie natury. Fajnie byłoby posiedzieć przy ognisku i pośpiewać. Ale czy sąsiedzi wiedzą, że zapraszasz całe forum MW do nich na imprezę? Po za tym to chyba takie spotkania jeszcze są zabronione pod karą grzywny. ![]() |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-03-18 15:33:27 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Jak przyjdą booty to może być podobnie jak tu
zaprosila-na-impreze-przez-internet-przyszlo-22-tysiace-osob-uslyszala-zarzuty moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-03-18 16:17:03 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
![]() Bedzie chyba tradycyjna powtorka z rozrywki kulinarnej. No chyba, ze ktos z naszych specow od kucharzenia wrzuci cos rownie pysznego, co prostego w realizacji. |
ListyzArni | Post #8 Ocena: 0 2021-03-18 16:17:08 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:Dzięki kolego.
Ale czy sąsiedzi wiedzą, że zapraszasz całe forum MW do nich na imprezę? Zaproszenie dla osób z Londynu i Samotnych Jeśli ktoś będzie święta sam,, spędzał... Całe forum MW nie sądzę żeby było samotne 😉 Cytat ![]() ![]() Pracuje w szkole gdzie mijam się co dzień z częścią z 1200 osób 😉... Obawiałem się kontrowersji jakie mogą powstać po tym poście, ale kto doświadczył dołującej samotności nie tylko w święta mnie zrozumie. Poza tym właśnie osoby, które mają parterów i z nimi będą te dni spędzać mogą nie zrozumieć, że Ci samotni w Dobie Koronawirus, są wyjątkowo odizolowani. Jesli choć jednej osobie w te dni przysporze usmiechu i może pomogę uniknąć przygnębienia czy odcigne od depresyjnych klimatów, to 1000f kary choć mnie zaboli, mam w Dup... Bo liczy się człowiek i tyle. 😃 Ps:zarobiony jestem, może odniosę się do komentarzy w nocy po pracy. [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 18-03-2021 16:25 ] |
ZlotaPerla1 | Post #9 Ocena: 0 2021-03-18 19:36:10 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja zamówiłam w tym roku na święta, u naszej FB piekarki ciasto Pijak - nawet nie wiem co to za ciasto, ale jakieś z masą a ja lubię z masą 😜
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-03-18 19:46:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Ciasto Pijak kojarzy mi sie z obiadokolacja świątęczną, suto popijaną czystą triple destylowaną i w ten sposób powstaje ciasto. Potem te ciasto trafia do foremki zamiast ustępu, piekarnik i mamy..
No dobra, może ktoś przed kolacją ale nazwa ciekawa, może szprycowane czymś dobrym % I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|