|
---|---|
PannaZMokraGlow | Post #1 Ocena: 0 2021-06-15 07:03:15 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Co sadzicie o nowym serwisie informacyjnym GB News?
Wszedl na antene dnia 13 czerwca 2021 i ma byc alternatywa dla istniejacych mediow. 13 czerwca ogladalnosc byla wieksza niz BBC lub Sky News. Ubogi wystroj studia, recenzje w lewicowych gazetach miazdzace. Wczoraj ogladalam, troche jeszcze napisze, ale czy ktos jeszcze widzial? |
ZlotaPerla1 | Post #2 Ocena: 0 2021-06-15 08:02:53 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nie, nie oglądam wiadomości - przynajmniej staram się bardzo
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-06-15 08:18:51 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Nie każdy ma tyle szczęścia jak TVN24, ze miesiąc po rozpoczęciu nadawania samoloty uderzy w wieżowce i mogli grillować temat 24 godziny. Po lewicowych gazetach nie spodziewałem się niczego innego, dobrze ze są tak ogarnięci, ze po jednym dniu maja już gotowa opinie a może mieli ja gotowa już wcześniej. Czy ta stacja coś zmieni w umysłach Brytyjczyków, ja szczerze mówiąc mam wątpliwości to będzie takie dziwadło jak polska telewizja republika .
Mam nadzieje, ze się mylę moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
PannaZMokraGlow | Post #4 Ocena: 0 2021-06-15 09:52:59 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Moze jeszcze dodam na ktorych kanalach mozna ogladac.
Sky: Channel 515 (HD) Virgin Media O2: Channel 626 (HD) Freeview: Channel 236 (SD) Freesat: Channel 216 (HD) Teoretycznie idea jest taka zeby raczej udostepnic platforme dla czestych opinii uciszanych przez inne media. Kanal jest stworzony przez ludzi sfrustrowanych nieustanna propaganda lewicowa. Zobaczymy. Ja wczoraj ogladalam dyskusje w ktorej krytykowano policjantow klekajacych na sluzbie dla idei ruchu BLM lub noszacych na sluzbie teczowe sznurowadla. Ciekawostka, podobno w szkolach policyjnych jest teraz wlasnie tendencja celowego szkolenia w kierunku takiego "moralnego przywodztwa" spoleczenstwu a nie po prostu scigania przestepcow. Beda mieli duzo wrogow, ta stacja, za wyglaszanie opinii nielewicowych, wedlug mnie. Maja na razie lekkie problemy techniczne, synchronizacja natezenia dzwieku z roznych zrodel na przyklad. |
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2021-06-15 10:14:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
To nic nie zmieni. Szkoła, edukacja to pierwszy etap indoktrynacji. To tu wtłaczają w brytyjskie głowy jak należy postrzegać otaczający nas świat.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
stanislawski | Post #6 Ocena: 0 2021-06-15 10:15:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2021-06-15 08:18:51, sqlserver napisał(a): Nie każdy ma tyle szczęścia jak TVN24, ze miesiąc po rozpoczęciu nadawania samoloty uderzy w wieżowce i mogli grillować temat 24 godziny. Po lewicowych gazetach nie spodziewałem się niczego innego, dobrze ze są tak ogarnięci, ze po jednym dniu maja już gotowa opinie a może mieli ja gotowa już wcześniej. Czy ta stacja coś zmieni w umysłach Brytyjczyków, ja szczerze mówiąc mam wątpliwości to będzie takie dziwadło jak polska telewizja republika . Mam nadzieje, ze się mylę Myślisz, że celowo te samoloty? Cie choroba. coś może być na rzeczy... |
admiralbibol | Post #7 Ocena: 0 2021-06-15 10:44:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Link do wersji online
Nalezy pamietac ze zeby ogladac to na tv poprzez sygnal antenowy/kablowki trzeba oplacac TV licence, ktore zasila jedynie BBC (w ktorym pracowal np Jimmy Savile). Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-06-15 10:49:31 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-06-15 10:15:37, stanislawski napisał(a): Cytat: 2021-06-15 08:18:51, sqlserver napisał(a): Nie każdy ma tyle szczęścia jak TVN24, ze miesiąc po rozpoczęciu nadawania samoloty uderzy w wieżowce i mogli grillować temat 24 godziny. Po lewicowych gazetach nie spodziewałem się niczego innego, dobrze ze są tak ogarnięci, ze po jednym dniu maja już gotowa opinie a może mieli ja gotowa już wcześniej. Czy ta stacja coś zmieni w umysłach Brytyjczyków, ja szczerze mówiąc mam wątpliwości to będzie takie dziwadło jak polska telewizja republika . Mam nadzieje, ze się mylę Myślisz, że celowo te samoloty? Cie choroba. coś może być na rzeczy... Walter z kolegami z SB nie takie rzeczy załatwiali ![]() a poważnie to bardzo im pomogło te zdarzenie, generalnie dobrze się wstrzelili czasowo bo potem już jak w horrorach u Hitchcocka, no chyba ze dzięki ich szeroko zakrojonym staraniom zawdzięczamy takie wrażenie. GB news może mieć dodatkowy plus, dziennikarze będą mieli alternatywę do teraz żaden nie otworzy ust bo nie było pracy dla niego a teraz może się co chwila jakiemuś coś wyrywać żeby mógł przejść do nowej stacji moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
rafal80 | Post #9 Ocena: 0 2021-06-15 15:02:39 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-15 10:14:01, Gwontownik napisał(a): To nic nie zmieni. Szkoła, edukacja to pierwszy etap indoktrynacji. To tu wtłaczają w brytyjskie głowy jak należy postrzegać otaczający nas świat. To jakie postrzeganie świata jest to złe a jakie dobre bo trochę nie jestem w temacie. Czym jest ta prawda absolutna? |
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-06-15 16:01:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
[LIST]
Cytat: 2021-06-15 15:02:39, rafal80 napisał(a): Cytat: 2021-06-15 10:14:01, Gwontownik napisał(a): To nic nie zmieni. Szkoła, edukacja to pierwszy etap indoktrynacji. To tu wtłaczają w brytyjskie głowy jak należy postrzegać otaczający nas świat. To jakie postrzeganie świata jest to złe a jakie dobre bo trochę nie jestem w temacie. Czym jest ta prawda absolutna? A czy ja gdzieś pisałem o 'prawdzie absolutnej',czy pisałem o dobrym i złym postrzeganiu świata? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|