Nie mam Sky's to chociaz sobie poczytam

|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2019-04-30 22:26:30 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Czy moze ktos podsumowac co sie wydarzylo w ostatnich odcinkach?
Nie mam Sky's to chociaz sobie poczytam ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
darraj | Post #2 Ocena: 0 2019-04-30 22:44:55 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2019-05-01 23:17:28 (6 lat temu) |
Dobra, zainstalowalam Now TV. No to jazda...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2019-05-02 12:56:14 (6 lat temu) |
Ok, obejrzalam odcinek pierwszy seri osmej i szalu nie ma.
John Snow sie dowiedzial kim jest, a my to juz i tak wiemy od dawna: / Jak taka ciamajda lecial na smoku. Dany zaczyna mnie irytowac. A tak sie dobrze zapowiadala. Cersei wyglada stara i zmeczona. Co sie stalo z najbardziej niebezpieczna kobieta Siedmiu krolestw? Eh, niezadowolona jestem. : / Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2019-05-02 14:28:24 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Moje dwie ulubione postaci to
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2019-05-02 15:29:26 (6 lat temu) |
Arya jest moj numer 1, Typical Strzelec:D ; )
Musialabym pomyslec kto jest numer 2. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
darraj | Post #7 Ocena: 0 2019-05-02 15:35:41 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
A to moi ulubieńcy, Drogon, Rhaegal, Viserion,
![]() Były trzy, zostały dwa, Viserion nie przetrwał. Dlaczego ulubieńcy? Bo to proste stworzenia, żrą co chcą, s...ą gdzie popadnie,proste chłopaki ![]() ![]() Oprócz tych stworzeń, cenię sobie tę postać: ![]() Powtórze więc: ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2019-05-02 23:10:10 (6 lat temu) |
All Man Must Die!
Tak, on byl niezly ten jej nauczyciel. Nie pamietam jak on sie zwal? No to obejrzalam odcinek drugi. Arya przespala sie z Gendrym, wszyscy to na fejsbuku przezywali. No, ale on podoboz ma big dick i wie jak go uzyc, a ona jakas taka dissapointed wygladala ![]() No i co tam jeszcze ciekawego. Brianna zostala wyswiecona na rycerza. Myslalam, ze juz dawno byla rycerzem, no ale nie, ok, no to teraz jest. No Dany sie dowiedziala, ze jej chlopak jest ta naprawde heir to the throne. No i szok, bo ona tak opetana zadza wladzy jest, ze tego t chyba dla niej za wiele. I kto teraz "kneel", co? Dobra, caly weekend pracuje, to po weekendzie obejrze odcinek trzeci. Ponoc sie robi coraz lepiej... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
darraj | Post #9 Ocena: 0 2019-05-03 13:38:28 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Prawdziwych fanów GoT na forum MW, jak widzę brak
![]() ![]() Jedyną właściwą odpowiedzią jest: ![]() Cytat: Tak, on byl niezly ten jej nauczyciel. Nie pamietam jak on sie zwal?
Zwie się, Jaqen H'ghar i jest jednym z Ludzi Bez Twarzy, to wyznawcy Boga o Wielu Twarzach. ![]() Co do Arii i Gendrego ![]() ![]() A na koniec mały spojler III odcinka, pt. "Długa noc": Cytat: Jeśli wyłączysz telewizor przed fanem Gry o Tron, ten jeszcze przez dwadzieścia minut będzie myślał, że ogląda bitwę o Winterfell.
Kto oglądał, ten wie o co chodzi ![]() ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
karjo1 | Post #10 Ocena: 0 2019-05-03 19:03:58 (6 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
To Jaqen jeszcze jest?
Bo serial z ksiazkami mi sie rozjechal i pogubilam watki ![]() Przy okazji, co sie stalo (serialowo) z Catelyn Stark? |