Cytat:
2015-09-13 11:09:12, danielb napisał(a):
BT TV i Plusnet,ale trzeba mieć od nich internet.
Dzieki za info tylko ze biore internet z virgin na ich kablach dlatego inny internet nie wchodzi w gre tylko sama telewizja
Cytat:
2015-09-13 13:06:38, AgentOrange napisał(a):
Też szukałem czegoś takiego i zadaje się że nie istnieje pełne rozwiązanie - np. część audycji nadawanych przez BBC jest tylko nadawanych przez freeview/freesat ze względu na prawa autorskie. Wtedy przez internet dostajesz czarną planszę.
Rozwiązanie się znalazło gdy odkryłem, że stare gniazdo antenowe w pokoju działa - i tv odbiera programy freeview.
I nie zapomnij opłacić TV license - ludzie piszą w internecie, że dostają wezwania do zapłaty gdy pooglądają dłużej przez sieć poprzez np. BBC iPlayer (widonie BBC dogadało się z operatorami internetu).
Czyli jednak nie ma tak pieknie, czyli trzeba skorzystac z mniej przyjaznych rozwiazan
Cytat:
2015-09-13 13:19:22, ie2ox4-b napisał(a):
Cytat:
2015-09-13 09:15:33, Hubikbubik napisał(a):
(...)
Zakladanie ze sie wie wszystko jest bledem, a jeszcze wiekszym bledem ze inni wiedza juz wszystko
Z Twoich wypowiedzi widać że jesteś fachowcem. Fachowiec nie pyta o takie sprawy jak zadałeś na początku. Ja nie zakładam że wiem wszystko. Ja jestem tylko antypicerem. Prawie każdego picera rozpoznam.
To zacytowane zdanie bardzo mi się podoba. Takie zdania bez sensu, po prostu uwielbiam.
Fachowcem raczej nie, bardziej jestem swiadomy swoich potrzeb..
Nie ukrywam ze przerabialem pewne rozwiazania i sa meczace/mniej wygodne(ale zaznaczam nie tutaj tylko w polsce). Dlatego tylko internet, dedykowany dekoder z mozliwosciami jakie opisalem.
Praktycznie tego tematu by tu nie bylo gdyby nie bariera jezykowa.
Nie do konca rozumiem o co chodzi na stronach z tv a wyszukanie informacji z rozwiazaniem jakie mnie interesuje graniczy czasem z cudem..
Chcialem uniknac metody ze prosze kogos kto dobrze zna jezyk angielski by do kazdego kto oferuje tv dzwonil z pytaniem czy ich dekoder potrafi to albo tamto.. ze wskazowek wiem ze gdzies cos jest ale i tak musi mi ktos pomoc z dzwonieniem
p.s.
Szybko oceniasz i definiujesz kto kim jest.
Apropo sensownych zdan, w czym mialy mi pomoc te wypowiedzi?
Cytat:
2015-09-12 22:45:46, ie2ox4-b napisał(a):
Czekamy no info... 100% wiesz i na podasz.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>ie2ox4-b</i> 12-09-2015 22:46 ]
Cytat:
2015-09-12 23:13:24, ie2ox4-b napisał(a):
Jestem nadal w 100% przekonany że nam powiesz...