MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 4 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Netta6

Post #1 Ocena: 0

2013-03-27 10:35:13 (12 lat temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Cytat:

2013-03-27 10:22:53, Bestia napisał(a):
Ja ma n-ke.
Dotychczas placilam za pakiet 99zl w promocji.Potem jak konczyla mi sie umowa, dzwonilam do nich i ten sam pakiet mam juz za 120zl.
Kto nie przedluzyl umowy sam, tylko przedluzona zostala automatycznie ten placi 149.90zl.

Samowolka.

Ja zawsze dzwoniłam do nich przed zakończeniem umowy i coś fajnego wynegociowałam ale teraz jest trochę inna sytuacja. Zmiana umowy, regulaminu itp a oni robią takie rzeczy bez Twojej wiedzy w trakcie trwania umowy. Jakby abonent zerwał umowę przed terminem albo za ten sam produkt zapłaciłby mniej to kara murowana. A im wolno stosować takie praktyki dlatego że się połączyli?

Cały czas śledzę profil na FB antync+. Wstrzymuję się z bólami jak najdłużej bo mam nadzieję, że coś się ruszy w tym temacie. Ponadto czekam na ten skan listu od n-ki. Znając mojego szwagra to penie sobie poczekam bo jemu się nigdy nie spieszy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Post #2 Ocena: 0

2013-03-27 11:37:13 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-27 12:02:29 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2013-03-27 12:35:28 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Netta6, w trakcie trwania umowy nikt cie nie zmusza do zmiany czego kolwiek.

Na anty C+ to troszkę jest histerii.

Możesz bez problemu mieć kanały tak jak teraz za tą samą kwotę do końca umowy.

Dają ci możliwość nowych kanałów teraz już będzie 50 w HD, i ogrom programów w SD.

Masz tam też kanały BBC.

A nawet jak kupisz sobie ten najdroższy pakiet za 199 zł to i tak jest taniej niż za podobny pakiet w SKY.

Dopatrzylem się ceny okolo 60 funtow, do tego wiele meczów trzeba płacić ekstra.
Tak że ze sky to wcale nie jest taki rarytas.

A jak ktoś nie chce to przecież jest w sumie chyba 6 czy 8 zestawów kanałów, a do tego można jeszcze tworzyć własne zestawy do pewnego stopnia.

Gosciu na anty cyfra po prostu złapał temat i cieszy się laikami :-)

W Polsce bardzo łatwo robi się grupę anty.

Oferta c+
od 35 zł za 70 kanałów
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: 0

2013-03-27 13:01:54 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-03-27 13:47:23 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2013-03-27 19:24:25 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

paolomario, ale jakim cudem cena ci urosła?
Ja mam abonament od lat, ostatni chyba 1,5 roku bo miałem na 2 lata.
Ale nic mi nie urosło :)

Inną sprawą jest jak dostałeś na próbę pakiet różnych programów, w umowie masz że jak nie zrezygnuesz to znaczy że ci odpowiada.

przecież to masz napisane jak byk.

Teraz ci mówię że też wcale nikomu na siłę nie wcisną migracji do nowej firmy.
Jeżeli powiesz i dziękuje, to po prostu zostaniesz do konca umowy.

Twoja umowa jest na pewno z minimalnym terminem, z możliwością automatycznego przedłużenia.

Różnica jest tylko taka ze musisz zostać do konca umowy, a po przedłużeniu z automatu, możesz zrezygnować z 3 miesięcznym wypowiedzeniem.

Tylko tyle że w twoim wypadku umowa nie zostanie przedłuzona na starych warunkach.
I będziesz miał wybór, albo zgodzisz się na ich nową ofertę albo nie zgodzisz się i idziesz do innego operatora.
Tak samo jak w restauracji, jak ci cena czy smak nie odpoiwada to nie masz obowiązku zamawiać następnego dania, możesz isć do innej knajpy.

Bardziej mnie martwi że wprowadzają parowanie kart z dekoderami, tyle że będą wydawać moduły dla tych co mają swoje dekodery.
Tyle że nie wszytkie dekodery mają złącza.
hm

A co do lisich zagrań, to przeceż tu w Uk takie manewry są stosowane przez wszytkich operatorów TV,Internet, \gsm.
przez ileś tam masz taniej, a potem nawt kilkadziesiat funtów więcej.*DONT_KNOW*

I skrzynki weskczy idzie się...
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2013-03-27 19:55:46 (12 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Krak, ja miałam umowę na 12 m-cy ostatnio przedłużoną w czerwcu zeszłego roku. Czyli do czerwca obecnego roku, nie mieli prawa podnieść mi abonamentu. I co? z 99 podnieśli do 146.
Próbowałam dzisiaj 4 razy się do nich dodzwonić. Za każdym razem po prawie godzinie czekania ( na głośnomówiącym leciała sobie muzyczka ) i dooooopa - są tak zajęci, ze przez w sumie 4 godziny dzisiaj, nie udało mi się dodzwonić, żeby wyjaśnić sytuację.
W czerwcu rezygnuję. I przechodzę do Polsatu.
To samo co nc+ ma za 199 pln, Polsat ma za 89 pln.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

shadow01

Post #9 Ocena: 0

2013-03-27 20:07:43 (12 lat temu)

shadow01

Mężczyzna

Z nami od: 06-09-2010

krakn ten najtanszy pakiet to 39 z nie 35 a to jest przebija polsat :0

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

keramczak

Post #10 Ocena: 0

2013-03-27 20:22:17 (12 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Dostałem taki liścik. W skrócie - mniej za więcej i umowa na 18 m-cy. Prawniczy bełkot trudny do rozszyfrowania. Dodzwonienie do infolinii, praktycznie niemożliwe. Nie wiadomo gdzie i w jakiej formie wysłać wypowiedzenie umowy. Najwięcej w treści listu o tym jacy to oni są wspaniali i jakie kary cię czekają za to lub tamto. Ciekawe jest to, że na różnych forach trzęsienie ziemi wywołane przez uszukanych byłych klientów, a w tv typu tvn24, tvp1, czy innych ani słowa. Chodzi o 2,5 mln obecnych abonentów połączonych platform, którym zaproponowano skandaliczne warunki. Np. mi zamiast obecnego 89 zł. za 4 kanały nPremium + 3 kanały HBO + wszystkie płatne FilmBoxy dają 4 kanały Canal+ bez żadnego HBO i FilmBox za 99 zł. miesięcznie i nowa umowa na 18 m-cy. Jak nie to spadaj. I tak zrobię. Zarobi konkurencja.

[ Ostatnio edytowany przez: keramczak 27-03-2013 20:24 ]

#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,