Str 12 z 18 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-04-05 20:26:03 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2013-04-05 20:39:30 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Przecież wysyłali emailem że znika kilka programów.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2013-04-05 20:46:26 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2013-04-05 21:10:44 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2013-04-05 21:27:14 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-04-05 21:10:44, ambafatima napisał(a): Ja nie dostalam od nich żadnej wiadomości ani emaila że mi sie coś pozmienia ![]() Wszyscy którzy podali email address to dostali powiadomienie, informacje są też na ich stronie, wysyłają tez listownie. Jest kolejne info, nowa ramówka http://ncplus.pl/co-ogladac/karuzela/CANAL-plus-w-nowej-odslonie Założyciel AntyNC+ dostał list poza FB: Dostałem właśnie "anonimową" wiadomość: "(...)Nawet sobie nie zdajecie sprawy co tu się dzieje , ciągle zwolnienia, kary grzywny za podawanie informacji w obieg dla mediów oraz wiele innych problemów , tak naprawdę każdy tu chodzi jak poparzony , dział sprzedaży pada z nudów a dział finansów liczy straty , nie wiele brakuje a NC+ zbankrutuje , dlaczego ? Mała ilość umów, co za tym idzie zwolnienia konsultantów , a za nich odpowiada menager . Ciśnienie dość wysokie , dlaczego nie chcą się poddać ? Zbyt duże koszty wyszły podczas wdrażania NC+ , polityka firmy idzie za zdobyciem i związaniem klienta który zapłaci więcej niż szarak , dlatego jak dzwoni klient i pyta o słabą ofertę to jest traktowany jak śmieć , dlaczego czeka się tyle na połączenie z BOK ? zbyt mała ilość konsultantów a do tego setki tysięcy dzwoniących , czasami czas oczekiwania w kolejce na połączenie , system pokazywał 5500 minut, to wylicza system na podstawie ilości osób oczekujących oraz średniej czasu rozmowy . Niestety nie mogę napisać do Was na fejsie , kolega napisał i polubił ...Szuka pracy . Wiem jedno ,jestem z Wami , ale walka nie będzie łatwa ." Pisownia w oryginale. Jak zwyle, zawala góra, a po dupie dostają ci na dole piramidy. Porażka menagerów i całego szefostwa. ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
tomeko2 | Post #6 Ocena: 0 2013-04-05 22:27:20 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-10-2009 Skąd: u siebie |
Płace teraz 65 zł i mam wsyztsko umowa ponad rok jeszcze , od dzisiaj duzo lepsze c+ , ramowka jest niezle wypelniona mozna powiedziec jest dwa razy wiecej , podoba mi sie to bardzo . Za rok jesli bede mogl dotrwac , napewno bym przedluzyl umowe za te 99 zl bo warto ale jak maja tak cwaniakowac to niewiem , to jest bezszczelne traktowanie klienta .
Troche ich ten facebook zniszczył , kazdego dnia jakas publiczna osoba wypowiada sie o nic bardzo zle i nagonka rosnie i bardzo dobrze . Mogli by zrobic coś na wzor tutejszego sky , pakiet dla wszytskich bez premium plus sport lub film , ale napewno powinni ludziom pozwolic dokonczyc obecne umowy . Umowy teraz napewno ludzi podpisuja jak ktos placil ponad 100 zl to mu rybka , a nawet na korzysc bo dostanie wiecej |
krakn | Post #7 Ocena: 0 2013-04-05 22:32:39 (12 lat temu) |
A mnie się nie podoba wzór SKY, zbyt duży monopol nie jest zdrowy.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
tomeko2 | Post #8 Ocena: 0 2013-04-05 22:35:11 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-10-2009 Skąd: u siebie |
Mi chodzi o mozliwosc wyboru , nie kazdy lubi sport a to wiadomo kosztuje . Ja mam cyfre tylko dla angielskiej , gdyby nie to napewno byłbym w Nce za ich dekodery i jakośc
|
Post #9 Ocena: 0 2013-04-05 23:02:58 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2013-04-05 23:44:35 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-04-05 23:02:58, bristopolanin napisał(a): Dobra strona http://analizatv.pl/ Nie do konca, bo nie bierze pod uwagę że znaczna ilość kanałów nie jest gwarantowana. Czyli dziś jest, a jutro już może nie być. I jak akurat się trafi że to twój ulubiony kanał, to może oznaczać że będziesz miał co najmniej dwa abonamenty, jeden z którego nie możesz się wycofać i drugi gdzie go odnajdujesz. Czy wyobrażasz sobie że idziesz do restauracji, masz w ofercie kolację dla dwojga z szampanem, i nie masz gwarantowane że mimmo zapłacenia za wstęp, to ta druga osoba albo dostanie jedzenie albo nie, albo szampan będzie, a może poleją wam mineralną? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|