Tez uwielbialem ten serial, no i oczywiscie Makepeace moja milosc w tych czasach
U nas w ieście nawet był klub Paradise he he.też sie tam złaziły wszystkie typy a właściciel tez do koscioła nie chodził.
Nawet chyba bardziej chciałbym go w oryginale obejrzeć
Tez uwielbialem ten serial, no i oczywiscie Makepeace moja milosc w tych czasach
U nas w ieście nawet był klub Paradise he he.też sie tam złaziły wszystkie typy a właściciel tez do koscioła nie chodził.
Ten Paradise na Hanki Sawickiej, czyli Manahatanie?
Ten Paradise na Hanki Sawickiej, czyli Manahatanie?
Dokładnie Castrol tym kiedyś rządził a ja mieszkałem rzut beretem i zawsze się szło dokończyć do Paradise'u po Lagunie albo jakiejś innej imprezie
A no więc tak, wymienie swoje ulubione, jesli chcesz mozesz je sprawdzic w internecie:
1. Doctor Who
2. The Justifield
3. The Big Bang Theory
4. The Vampire's Diaries
5. 2 Broken Girls
6. Hope&Faith
7. Drake&Josh
8. The Adventures of Merlin
9. Stargate
2012-10-07 20:22:17, united4ever napisał(a): Jak dla mnie numerem jeden jest "Sopranos"
Mialem kiedys to na dvd i ogladalismy po 2-3 odciniki dziennie , codziennie
no Sopranos to jest klasyk... "ja tylko smiecie wywoze...."...
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.