Info z filmweb
Młoda pacjentka zgłębia tajemnice otaczające dawcę serca, które uratowało jej życie. Wkrótce zaczyna przejmować niepokojące cechy zmarłego.

Str 28 z 36 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2019-05-03 13:15:43 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Przez przypadek na Netflixe wpadłam serial Chambers i jestem całkiem przyjemnie zaskoczona
Info z filmweb Młoda pacjentka zgłębia tajemnice otaczające dawcę serca, które uratowało jej życie. Wkrótce zaczyna przejmować niepokojące cechy zmarłego. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2019-05-27 15:18:15 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() info z neta Po wybuchu elektrowni jądrowej w Czarnobylu ratownicy poświęcają zdrowie i życie, by ratować Europę przed skutkami katastrofy Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ZosiaS | Post #3 Ocena: 0 2019-05-31 22:19:57 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Świetny, choć zdecydowanie odradzam homofobom:
What/if Desperate to secure funding for her med tech startup, an idealistic scientist and her husband strike an outrageous deal with a mysterious investor. Starring: Renée Zellweger, Jane Levy, Blake Jenner Dirty John Businesswoman Debra Newell's life unravels when she falls for the lies and manipulation of con man John Meehan. Based on the true-crime podcast. Starring: Connie Britton, Eric Bana, Juno Temple |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2019-05-31 22:22:52 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-05-31 22:19:57, ZosiaS napisał(a): Świetny, choć zdecydowanie odradzam homofobom: What/if Desperate to secure funding for her med tech startup, an idealistic scientist and her husband strike an outrageous deal with a mysterious investor. Starring: Renée Zellweger, Jane Levy, Blake Jenner Zastanawiałam się nad tym serialem kilka dni temu.Poczytałąm recenzje i niektóre opinie mnie przystopowały. Ale pewnie jak ze wszystkim, trzeba sobie samemu wyrobić zdanie. Ten drugi oglądałam jakis czas temu. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ZosiaS | Post #5 Ocena: 0 2019-05-31 22:27:37 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Zdecydowanie może być kontrowersyjny, stąd moje ostrzeżenie dla homofobów.
Nam się podobał. Kawał dobrej roboty. Jest nieprzewidywalny i trudny (podobnie jak Dirty John). |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2019-05-31 22:29:38 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-05-31 22:27:37, ZosiaS napisał(a): Zdecydowanie może być kontrowersyjny, stąd moje ostrzeżenie dla homofobów. Nam się podobał. Kawał dobrej roboty. Jest nieprzewidywalny i trudny (podobnie jak Dirty John). Dam mu w takim układzie szanse i zobaczę. Dirty mi się podobał, bo był oparty na faktach. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
malinowka | Post #7 Ocena: 0 2019-06-01 14:05:57 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Nikt nie poleca, to ja polece. Dead to me na Netflixie to nieliczna z komedii, ktora mmie ostatnio szczerze rozbawila. Niestety nie umiem wstawic linka z telefonu.
Ps. Jak sie okazuje nawet posta nie umiem wstawic z telefonu ![]() dead to me Opinia moderatora: Link dodany. Konefka " Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|
binus | Post #8 Ocena: 0 2019-06-01 14:11:50 (6 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2007 Skąd: Wies |
Polecam "Slad"...
ps Cytat: 2019-06-01 14:05:57, malinowka napisał(a): Nikt nie poleca, to ja polece. Hi.... |
malinowka | Post #9 Ocena: 0 2019-06-01 14:18:32 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-06-01 14:11:50, binus napisał(a): Polecam "Slad"... ps Cytat: 2019-06-01 14:05:57, malinowka napisał(a): Nikt nie poleca, to ja polece. Hi.... Hi Binus. Koope lat... " Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2019-06-10 12:18:58 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Oglądałam to międzyczasie, jeżdząc na rowerze stacjonarnym.
W leżącym na skraju mrocznego lasu belgijskim miasteczku inspektor policji i nowo przybyły prokurator badają sprawę zwłok, które znaleziono wiszące na drzewie. unkt-2017-791150" target="_blank">Filmweb ![]() Moze być, chociaż nie zapadnie mi raczej w pamięć Cytat: 2019-06-01 14:05:57, malinowka napisał(a): Nikt nie poleca, to ja polece. Dead to me na Netflixie to nieliczna z komedii, ktora mmie ostatnio szczerze rozbawila. Niestety nie umiem wstawic linka z telefonu. Ps. Jak sie okazuje nawet posta nie umiem wstawic z telefonun ![]() dead to me Teraz czas na serial polecany przez Malinówkę Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|