MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Film Yuma - klapa czy sukces? Czy ktoś z was oglądał?

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

yoigoo

Post #1 Ocena: 0

2012-07-18 21:08:16 (13 lat temu)

yoigoo

Kobieta

Z nami od: 18-07-2012

10 sierpnia wchodzi do kin nowy film Yuma, chciałam zrobić prezent mojej koleżance i zabrać ją do kina na jej urodziny, wiem że bardzo podobała jej się Sala Samobójców w którym gra ten sam aktor Jakub Gierszał. Wiecie coś o tym filmie?Podobno w role gangstera wciela się Tomasz Kot więc pewnie będzie śmiesznie :) napiszcie co sądzicie może lepiej zabrać ja na piwo do knajpy :P

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2012-07-18 21:40:48 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2012-07-18 21:46:45 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Jeśli film jest taki jak nieudolna reklama którą próbujecie robić od kilku dni na forum to będzie klapa.

Cytat:

2012-07-17 11:14:15, maja58 napisał(a):
Niedawno przeprowadziłam się do Londynu. Po wszystkich formalnościach i całym bałaganie chciałabym się wreszcie zaaklimatyzować. Szukam miejsc gdzie można by obejrzeć dobre polskie kino. Nie orientujecie się czy w UK wychodzą przez lato jakieś warte obejrzenia filmy polskie? Polecacie coś?

Cytat:

2012-07-17 23:15:40, maladi napisał(a):
Ja się zastanawiam nad pójściem na "Yume". Zapowiada się dobrze (widzieliście plakat? dawno nie widziałam tak dobrego polskiego postera), no i gra tam Kot :))))

ps.Moglibyście chociaż do Londynu przyjechać film promować, a nie z Polski klepiecie i klepiecie.

Temat do kosza.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Kasia_red

Post #4 Ocena: 0

2012-07-18 21:53:38 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

i wszystko jasne, temat zamykam - zapraszam do naszego działu marketingu lub kontakt na adres: redakcja@mojawyspa.co.uk ;-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,