2012-02-25 00:42:55, desperado67 napisał(a):
2012-02-24 19:06:59, krakn napisał(a):
2012-02-24 18:33:02, desperado67 napisał(a):
Tak się zastanawiam na co komu polska kiczowata tv, no ale jak się nie rozumie angielskiej.
no widzisz, a dla mnie to własnie angielskie programy są kiczowate, i to kiczowate mizdrzenie się ... :-Y:-Y:-Y
No i zamiast płacić za Virgin kilkadziesiąt funtów, mam te same kanały popularnonaukowe (BBC HD, Discovery itd itp,) za kilkanaście.
Malo tego Czasami do nas wpadają angielscy znajomi, bo my mamy jakieś mecze za free, a oni w virgin czy Sky, muszą słono za ten mecz zabulić, poza pakietem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Choć mnie akurat sport mało interesuje, no może jak są ładne siatkarki

Myślałem że biznesmeni z tym akurat nie maja problemu.Angielskiej może nie lubisz bo nie jest polityczna i nie działa na głowe

Z tym nie mają problemu znaczy z czym tym?
Bo nie rozumiem?
no z tym nie mam problemu, wigry nie kupuje
Nie oglądam politycznych programów, programy z wiadomosciami przenoszę na koniec listy, albo na osobną listę programów, gdzieś w pobliże telezakupów i innych śmieci

A jeżeli chodzi o język to nie ma za dużo problemu, bo wystarczy wcisnąć jeden przycisk na pilocie i często jest wybór nie tylko napisów, ale również wybór ścieżki dźwiękowej.
bywa że nawet w kilku językach.
Poza tym w SKY choć niby można program nagrać to podobnie jak w N-ce, nic z tym więcej nie zrobisz, a w cyfrze ja mogę sobie skopiować to co nagrałem i zachować, obrobić wyciąć itd.
Mogę mieć swój dekoder, taki jak lubię a nie taki jak mi wciskają.
no i po co przepłacać? za TV, jak można wydać te pieniądze na coś przyjemniejszego.
To tylko TV do usypiania i robienia dźwiękowego tła w domu