![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

|
---|---|
macadi | Post #1 Ocena: 0 2011-10-31 22:26:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-12-2010 Skąd: Manchester |
Wybieram sie wkrótce do Polandii i bardzo chcialabym przywiezc ze soba wreszcie polska TV. Nie bardzo wiem jak sie zabrac za to jednak. Czy powinnam isc do punktu, powiedzmy N i powiedziec 'Poprosze najlepszy pakiet'?
![]() ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2011-10-31 22:28:57 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2011-10-31 22:32:30 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-10-31 22:36:01 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2011-10-31 22:43:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
cyfra od 11 listopada doładowuje masę programów HD, już leci N-HD w cyfrze
![]() http://cyfraplus.pl/promocja/konsola/ Full pakiet w tym momencie razem z konsolą to 168zł /mc Ale jest możliwość mieć ten pakiet coś około 100zł/mc, gdy zrezygnuje się z konsoli. My płacimy za abonament full pakiet HD czyli własnie Premium 116zł/mc. Kupiliśmy w Polsce, potem tylko przed zakończeniem umowy renegecjiowaliśmy umowę przez telefon z 168 na 116 i teraz nam się przedłużyło na tej samej stawce. Opłaty robię na stronie cyfra plus, płacę angielską kartą. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
grekan | Post #6 Ocena: 0 2011-10-31 22:47:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2008 Skąd: Londyn Croydon |
Czy nie lepiej ogladac przez internet polskiej TV za 15zl. miesiecznie? 40 programow.Dobra jakosc, wiele w HD. Strona: WEEBTV
|
residential | Post #7 Ocena: 0 2011-10-31 23:54:55 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 12-06-2010 Skąd: Wythenshawe |
Mogę polecić gościa, który montuje, ale nie wiem, gdzie mieszkasz, najlepiej poszukaj koło siebie kogoś, dobrze by było żeby miał stronę www, bo inaczej, żebyś mógł liczyć na stały kontakt z tą osobą, w razie awarii, itp.
|
Post #8 Ocena: 0 2011-11-01 01:06:39 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
BKRIS40 | Post #9 Ocena: 0 2011-11-01 01:40:29 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: manchester |
witam.zakup sobie n na karte i bedziesz mial spokoj.daja tez z tunerem 2- 3 miesiace ogladania free,rowniez hd.pozniej masz za darmo podstawowe.koszt z hd to okolo 350zl.
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2011-11-01 07:08:29 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
wladziowek, masz racje, nie ma żadnego autoryzowanego przedstawiciela.
Nie wiem jak teraz to rozwiązują, ale gdy ja chciałem tutaj kupić KAŻDY że sprzedawców wycofywał się najcześciej tłumacząc że "właśnie mu się umowy, karty skończyły" Gdy dowiadywał się na jakim sprzęcie odbieram i co wiem na ten temat. Że tak powiem były to bardzo "dziwne" "umowy" Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie funkcjonuje u nich niby sprzedaż ale na pewno nie są licencjionwanymi pośrednikami. I ew problem i tak będzie trzeba dzwonić do polski. I teraz UWAGA! Każdy klient otrzymuje umowę z numerem abonenta, który zostaje aktywowany natychmiast po zakupie. Robią to przez internet mając dostęp do systemu dla dystrybutorów. KAŻDY klient musi mieć swoje konto, wtedy jedynie jest LEGALNYM i posiada ew wsparcie. Zdarzało się często że klienci dzwonią do cyfry, polsatu bo coś nie działa, a tam się okazuje ze takiego klienta to oni nie mają. BKRIS40, nie szarżuj z tym free, nie ma nic za free, ceny po prostu za 350 zł masz tyle i tyle do oglądania, a czy płacisz to zaczynając od 2-3 miesiaca to już inna beczka, mogli zrobić za 300 zł i aby płacić od razu nie? To jest mącenie marketingowe. dają prawą ręką a wyjmują po cichu pieniądze z kieszeni lewą ![]() inni operatorzy też mają takie / podobne oferty kart na przedpłaty oferują -N-ka -cyfra Nie widzę tej możliwości w Polsacie hm, chyba się wycofali. Aby porównać kwestie cen, najlepiej jest wybrać programy i porównać który pakiet i co nas interesuje. jakie programy są dla nas interesujące. Czy chcemy mieć swój dekoder, czy bierzemy od nich. Czy chcemy mieć w domu 1 telewizor czy 2. Teraz szał jest jest na muliroom Gdy wybierzemy co dla nas najlepsze to wtedy można porównywać. Chyba jedyne kryterium które bardzo rozróżnia poszczególne platformy to rodzaj sportu jaki możemy zobaczyć. Nie wiem jak w polsacie, ale w cyfra+ już jest spory pakiet programów Polsatu, oraz coraz więcej programów TV N, i właśnie zauważyłem że dołączają te w jakości HD. NP TVN-HD już jest. od 11Listopada będzie więcej, już pojawiły mi się "puste" programy które wkrótce zostaną uruchomione. Przy zakupie w polsce NIE kłócimy się ze sprzedawcą. NIE dyskutujemy na niepotrzebne tematy. Dajemy dowód osobisty, podajemy mu adres zameldowania, czyli miejsca teoretycznego montażu i podpisujemy umowe, płacimy ile trzeba i wychodzimy ze sklepu szczęśliwy z całym tym majdanem. Do UK w zasadzie jest bez sensu targać miche, tu można kupić czasami za pare groszy a nawet znaleźć małą szarą nie rzucająca się w oczy. Jak nie mamy wiertarki, drabiny itp to faktycznie można wezwać montera albo jakąś złotą rącze. Często w domach są już kable i anteny, wystarczy antene skierować na HB, ew wymienić LBN na antenie i podpiąć kable. Warto zabrać tylko LBN czyli to co na końcu anteny jest. Może się przydać no i dekoder. Niezły pomysł to kupienie w polsce dobry kabel koncentryczny do TV sat. Tutaj w małych sklepikach potrafią zdzierać nawet ponad funta za metr, no chyba że zamówimy sobie gdzieś przez internet to będzie trochę taniej. hehe, jak przyjechałem to kolorowy dowcipniś zdarł ze mnie 1,2 za metr, czyli wtedy kupiłem po ok 8zł za metr ![]() Potem już kupiłem przy okazji kabel w Polsce. Jeżeli macie kogoś w Polsce np u kogo jesteście gośćmi dobrym pomysłem jest sprawdzenie u nich na czas pobytu, podłączyć, zaktywować kartę i niech sobie popracuje przez kilka dni. Unikniemy wtedy ew problemu z uwaloną kartą czy sprzętem i będzie można jeszcze szybko wymienić w sklepie w razie W. zdarza się bardzo rzadko ale bywa. Problem jest jak nie mamy zameldowania w Polsce, trzeba będzie poprosić kogoś kto wam zaufa by wziął dla was umowę na siebie. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|