MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Na satelicie, czyli nowosci na cyfra i polsat

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stanislawski

Post #1 Ocena: 0

2011-02-04 22:06:46 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

To nieważne ile kosztuje. Mógłbym zapłacić nawet więcej.
Chodzi jednak o ich politykę i sposób sprzedaży. Kiedy kupowałem dekoder i talerz w Geant (znasz to Krakn), to zachęcano mnie programami HD, nie mówiąc, że są one tylko na chwilę.
A pierwsze zachęcanie mnie do TV kablowej w Krakowie opierało się na przyrównaniu ceny pakietu do paczki papierosów...
Powiedzielismy cos (bo ich przedstawiciele handlowi, to ich przedstawiciele, reprezentują firmę) i tego się trzymajmy. To co się powiedziało jest też częscią umowy. Tak ma być. Nie jest - znaczy oszusci.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

beata76

Post #2 Ocena: 0

2011-02-04 22:07:34 (14 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Ja tez ma Comedy Central i Kino Polska,moze przeprowadz instalacje kanalow jeszcze raz. Zabrali za to wszystkie kanaly BBC:-Y
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-02-04 22:14:57 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

stanislawski, a może po prostu nie dosłyszałeś jak wyszeptał :))
tam taki gwar :))
Przecież na umowie masz wszytko napisane.

A jak potem odnawiasz umowę przez telefon to najpierw uzgadniasz negocjujesz z panią umowę, a potem rozpoczyna się seans nagrywany, pani czyta umowę i warunki jakie wynegocjowałeś, a ty odpowiadasz tak.

Poza tym nie rozumiem, poszedłeś do salonu i nie zapoznałeś się na necie wcześniej ze wszystkimi opcjami i warunkami?
za ile, dostaniesz u którego ile i jakich programów?
Skoro nie wiedziałeś co chcesz kupić to ci sprzedał to co miał za cenę co dobrze brzmi kupiłeś reklamę :>

Ale nic straconego, po prostu zadzwoń do nich, albo zaloguj się na swoje konto przez net i dokonaj upgrade pakietu.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,