MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Do Kina czy na Film? - Recenzje filmow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 105 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 103 | 104 | 105 ] - Skocz do strony

Str 17 z 105

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2010-03-08 15:58:46 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-02-17 21:02:00, krakn napisał(a):
no i potwierdzam, jaskinie warto oglądnąć.
Jaskinia - Cave, The (2005)

mhmmm...obejrzalam i jak to ujales

Cytat:
Sprawdź, kto przeżyje to nieoczekiwane spotkanie

Moge powiedziec :przezylam ;-) to nieoczekiwane spotkanie z przewidywalnoscia i nuda;-)
Zdaje sie ,ze mamy kompletnie rozny gust filmowy :-D
Ale sarsze Panie zdaje sie powinny zajac sie raczej robotkami na drutach a nie ogladnaiem filmow z gatunku :Dramat, Horror, Akcja, Sci-Fi 8-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2010-03-08 16:05:31 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Nie wiem czy ktoś już tu pisał o tym filmie

Fantastyczne widowisko.Szczególnie dla kochających Azję Płd-Wsch.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2010-03-08 16:10:33 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-03-08 16:05:31, krunschwitz napisał(a):

Fantastyczne widowisko.Szczególnie dla kochających Azję Płd-Wsch.

Nie mialam przyjemnosci ogladac tego filmu,juz sobie zanotowalam zeby to zrobic ,zdam releacje czy mi sie podobal
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #4 Ocena: 0

2010-03-08 16:12:44 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Polecam.Ja siedziałem jak wryty.A film na ponad 2 godziny.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ciesza

Post #5 Ocena: 0

2010-03-16 23:39:02 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Na swiezo po filmie Leap year
Kobieta w trakcie 4letniego zwiazku, rozczarowana brakiem zareczyn, postanawia zgodnie z irlandzka tradycja oswiadczyc sie sama 29 lutego w Dublinie:-]
Od poczatku przesladuje ja pech, w drodze pomaga jej irlandczyk/taksowkarz/hotelarz/kucharz/barman w jednym:-]
Lekko zabawne perypetie, okraszone kiczowatymi romantycznymi scenkami z przewidywalnym szczesliwym zakonczeniem:-]
Przyznam sie a co:-W Podobalo mi sie i nawet poplakalam sobie w rekaw. Jak widac w pewnym wieku to i nawet kamien z blachego powodu sie wzruszy:-]

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #6 Ocena: 0

2010-03-18 22:03:16 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

the lovely bones zaintrygowana zapowiedzia obejrzalam.
14 letnia dziewczynka zostaje zamordowana przez sasiada, wystepuje w roli narratora w filmie. Z wlasnej woli utknela pomiedzy niebem i ziemia. Dosc interesujaca fabula, odrobine psychodeliczne obrazy robia wrazenie (koajrzy mi sie bardzo z Cela, mowie o zdjeciach choc klimat zupelnie inny). Nie poplakalam sie, bo nie bylo powodu, a chusteczki byly przyszykowane juz na zas. Porywajacy film to nie byl, ale zawsze cos innego po tonach romantycznych komedii. Postanowilam nie zawracac mego umyslu przemysleniami, bo nawet przez chwile nie dopuszczam do siebie... a zreszta mneijsza o to.

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #7 Ocena: 0

2010-03-19 00:49:40 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

no i sobie poplakalam jak widac dzienna dawka musi byc zachowana.
Tym razem Twilight new moon.
Pierwsza czesc jakos nie bardzo zrobila na mnie wrazenie, za malo bylo dla mnie tej historii a wszyscy sie zachwycali.
Za to ta no no no, calkiem przyjemnie. Nie bede pisac o czym jest, bo zapewne wszyscy juz dawno wiedza, tylko u mnie ten film musial nabrac mocy urzedowej. Kreacje wilkow zrobily na mnie duze wrazenie:-]

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #8 Ocena: 0

2010-03-19 23:40:34 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

The old dogs zanim napisze cokolwiek - NIE OGLADAJCIE ZAPOWIEDZI:-W
Rodzinne kino Disneya plakalam ze smiechu, doslownie plakalam ze smiechu, ostatnio usmialam sie tak na Co wydarzylo sie w Las Vegas.
Kawal dobrego, smiesznego kina.
Polecam rekoma i nogami na niedzielne popoludnie z dziecmi w kinie

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #9 Ocena: 0

2010-03-25 01:06:24 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

czyzbym tylko ja chodzila do kina na to co akurat graja?:-]
The bounty hunter kolejny film z dzialu latwo sympatycznie i przyjemnie. Jenifer Aniston jako byla zona doprowadzana do aresztu przez bylego meza - Gerard Butler:-] Juz sam pomysl jest zabawny:-]
Liczylam na bardziej romantyczne uniesienia, a dostala mi sie spora dawka smiechu:-]

Do góry stronyOffline

anuna

Post #10 Ocena: 0

2010-03-25 10:25:12 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Ja tez ostatnio wybralam sie do kina na ten film. Musze przyznac, ze bardzo mnie rozczarowal. Jak dla mnie to nie byl nawet smieszny. Stracone 2 godziny....
Cytat:

2010-03-25 01:06:24, ciesza napisał(a):
czyzbym tylko ja chodzila do kina na to co akurat graja?:-]
The bounty hunter kolejny film z dzialu latwo sympatycznie i przyjemnie. Jenifer Aniston jako byla zona doprowadzana do aresztu przez bylego meza - Gerard Butler:-] Juz sam pomysl jest zabawny:-]
Liczylam na bardziej romantyczne uniesienia, a dostala mi sie spora dawka smiechu:-]
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 105 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 103 | 104 | 105 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,